Animések! Szinkronos vagy feliratos animéket szeretitek jobban?
Én mindkettőt :D Bár elba_ák szinkronnal eléggé.
Vagytok valamilyen csopiba fb-n?? (Animés)
Valaki gyűjti még rajtam kívül az animés ismiket? :'D
Ha igen az bejelölhetne... írjon és küldöm a profilom :))))
Utálom a szinkronos animéket , az nem tudja úgy vissza adni , szóval egyértelmű , h a feliratosak a jók :DD
am én szívesen ismerkedek :)
a legtöbb jó anime csak feliratosan van meg
nincs ngayon ínyemre a feliratos, mert nem lehet tudni, hogy a felirat készítő mennyire tudja jól a nyelvet, és néha semmi értelme sincs a fordításnak
a szinkronos az úgy ahogy elmegy
viszont néhány anime szinkronosan kész katasztrófa, mert nem találták el a megfelelő szinkronhangot vagy a szinkronhang nem éli bele teljesen magát a szereplő helyébe, de a magyar szinkron legalább hiteles, így nincsenek benne értelmetlen mondatok
szóval mindkettőnek van hátránya és előnye is
szerintem az animetől függ, hogy melyikkel a jobb nézni
En feliratosakat nezek, jobban szeretem az eredti hangot. :)
Viszont pl. amikor meg a Narutot neztem a Jetix-en, magyarul ott megtetszett es megszoktam mindenki szinkronhangjat, utana fura volt, hogy Sakura hogy nyavog, meg Naruto is...
A Nana-t magyar szinkronnal neztem, mert nem talaltam feliratot, de tetszett. :)
Neha nagyon el tudjak rontani a feliratot, pl. mikor alatta hagyjak az angolt es annyira tornyosul a szoveg hogy alig latni valamit az animebol. xD Vagy olyan szavakat leforditanak aminek semmi ertelme, vagy rosszul forditjak, ugy, hogy teljesen mast jelent. o.o
Ha elkuldod a profilod privatban bejelollek. :D
én a feliratosakat szeretem de ha valamelyik karakter
tetszik akkor szinkron:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!