Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » H2o footprints in the sand?

H2o footprints in the sand?

Figyelt kérdés

nem értettem: Hayami meghalt a végén?? mert a vonat nem is ott ment, vagy pont meghalt? de megfogta a fiút...

és még ezt se: Hirose nem is látott soha? vagy mi? mert azt mondták neki hogy csak beképzelte... de akkor hogy tudott volna olyan "szemet igénylő" dolgokat csinálni?

a válaszokat előre is köszönöm :)

2013. febr. 20. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugye csávo sokkos volt és a végén ugy tért magához hogy a "barátnőjét" ugyanúgy halt meg mint az annya , elcsapta a villamos , és a végén mint szellem jön vissza.

Kár érte nem volt olyan rossz anime hogy ilyen omg.wtfisthis? véget érdemelt volna..

2013. febr. 20. 20:53
 2/5 A kérdező kommentje:
de akkor meghalt a csaj? és akkor kik voltak azok a végén? meg a kiscsaj is?
2013. febr. 20. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem , ott meghal ahol elüti a metró vagy villamos vagy miaz , aztán a szellem csaj miatt találkoznak az utolsó 5percben , flashback után.
2013. febr. 20. 21:18
 4/5 A kérdező kommentje:
jó átgondoltam amit írtál. akkor az hogy anyának szólította az nem történt meg? csak az amikor majdnem megölte a barátnőjét? és utána elájult és magához tért és ennyi? akkor még mindig lát.... nem nem értem teljesen zavaros ez az anime ...
2013. febr. 20. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igen , mint írtam a vége elég gáz lett , ahhozképest mien kellemes ecchinek indult.
2013. febr. 20. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!