Mi az a "rengeteg" logikai baki ami a Karakura harcok és a Fullbring arc alatt volt látható?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam már hogy milyen logikátlan volt az egész helyzet, és hogy ez miatt milyen rossz a bleach, de én személy szerint csak a karakterek erejében vettem észre pár bakit. Konkrétan annyit, hogy Soul Society arc után Ichigo kapott egy nagy erővisszavételt, mivel Kubo rájött hogy túl táp főszereplőt csinált. Szeretném megkérni az esetleges válaszolókat, hogy csak olyanok írjanak a kérdésemre akik értenek is a bleach-hez, és nem csak divatból fikázzák, hanem ténylegesen átlátják a művet, és tudnak értelmesen érvelni.
Köszönöm.
2013. febr. 17. 13:54
11/12 anonim válasza:
Ha már Zangetsu: sztem külsőre eléggé hasonlít Juha Bach-ra... kíváncsi vagyok direkt hasonlít-e ennyire
12/12 anonim válasza:
Tensa meg olyan, mint Ichigo/Zangetsu és Rukia keveréke..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!