Sailor Moon rajongók! Mi a véleményetek a sailormoonhun. Uw.hu weboldalról? :-)
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 14:48
1/5 anonim válasza:
Egész jó , ott viszont kiakadtam hogy rajzfilmnek van hívva ..
2/5 anonim válasza:
Igen, a rajzfilm egy kicsit odavág, de az oldal nagyon jó. Nekem például a youtubeos linkek nagyon tetszenek, hogy megnézhetem a régebbi animék openingjét, plusz a régebben kapható tárgyakat, képregényeket. Sajna nekem is hiányzik az első kettő a mai napig. :( A többit nagy becsben tartom. :D
3/5 anonim válasza:
már pár hete nézegetem a kérdésed, és ma erőt vettem magamon, hogy megnézzem az oldalt, valami csodálatos, nagyon szépen összeszedett meg minden, imádom :D
hihetetlen, mennyi érdekességet összegyűjtöttél :)
még ovis voltam, amikor adták a SM-t, úgyhogy nagyon örülök ezeknek :)
4/5 anonim válasza:
Péter az oldal üzemeltetője, nem?
5/5 A kérdező kommentje:
Péter? Ezt miből gondolod? Amúgy én vagyok az üzemeltető és nem Péter a nevem.. :) Milyen Péterre gondoltál?
2013. dec. 9. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!