Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Code geass manga es anime?

Code geass manga es anime?

Figyelt kérdés
A mangat magyarul hol talalom mert meg nem talaltam sehol 4 fejezetnl tobbet es az animet honnan szedhetem le h ne legyen rajta angol egetett felirat es lehetoleg meglegyenek benne az op/end-ek mert minden felirat csuszik emiatt.

2013. febr. 4. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Csúszást nem egy nagy tunszt beálíttani .

De egyébként egyszerűen csak szedj olyan verziót amihez illeszkedik a felirat.

egyébként Ncoren fentvan 720p-ben és 1080p-ben is mind2 évad.

2013. febr. 4. 16:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Angol felirat nelkul?
2013. febr. 4. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
igen.
2013. febr. 4. 16:19
 4/12 A kérdező kommentje:
hmm...kosz a valaszt...a mangarol nem tudsz?
2013. febr. 4. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:

NEm sajnos .

De az animét nagyon ajánlom , az egész epic , főleg a 2ik évad vége :D

2013. febr. 4. 16:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha jo akkor 2 nap alatt kivegzem:P
2013. febr. 4. 17:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Tedd úgy :D Hiddel egyik legjobb anime :D ÉS a Legzseniálisabb főszereplő Lelouch.
2013. febr. 4. 17:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Magyar feliratot lehet szerezni. Sajna valami béna karakterkódolást használtak hozzá (legalábbis mikor régebben néztem). Szép csili-vili, de az ékezetes karakterek SMPlayerben nem igazán jók. A felirat egyébként csúsztatható a lejátszókban. SMPlayerben előre/hátra tudsz lépni a feliratok közt, a Media Player Classicban meg megadott idővel lehet elcsúsztatni menet közben is. A feliratszerkesztőkkel meg fixen beállítható az időzítés/csúsztatás és átkonvertálható a formátum (ezzel kezelhető az ékezetes karakter hiba).

Esetleg az animeaddict-on megnézheted. Ott lehet megvan az anime vagy a manga. Felirat tuti van.

2013. febr. 7. 10:48
 9/12 A kérdező kommentje:
AA-on van felirat de asszem csak az elso evadnak...nem nagyon voltam elajulva tole...a csusztatgatassal meg feloroltem fel eletem de megcsinaltam...meg 20 resz van hatra :D...csak szerencsere a masodik evadbol nincs kivagva semmi es a felirat is az Urahararol van ami szerintem jobb.
2013. febr. 7. 15:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem színezett UTF bénánkódolt verzió, akkor jobb a felirat. Azt hiszem Uraharán normális ékezetszerető srt-kkel dolgoznak. Az ékezetekkel kegyetlen karakterkódolástól falra tudok mászni én is.
2013. febr. 8. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!