Ismeritek a K-Project animét? És ha igen mi a véleményetek róla?
Ismerem , követtem hétről hétre .
Egy gyenge szezon közepes tagja volt..
Grafikailag szép volt .. főleg a kevés harc ami elég látványos lett , de az első 8rész unalmas volt , alig haladt a story , a vége értelmetlen lett , csomó szál elvarratlan maradt ... igazából én a végén 5/10-re értékeltem , de azt nemértettem hogy pont a K miért kapott második évadot..
Nekem tettszett jó kis story, szép grafika. Egyszóval hangulata van.
Az előttem szólónak: Azért kapott 2.évadot mert (amit te is említettél) egy csomó szál elvarratlan maradt.
Az elvarratlan szál magában nem lenne gond , ha érdekesség lenne , így viszont inkább hiányérzetem van miatt .
Ez a 2 számomra nagyon nem mind1 .
A K- végén sírtál ?
Mi lenne ha AnoHaná-t vagy Angel Beats!ot néznél ?
Én még csak 6 rész láttam belőle, de eddig még tetszik! :)
És mikorra várható majd a következő évad?
Még jöhetnek a válaszaitok, szívesen olvasom őket, mert csak egy-kettő ismerősöm van aki szereti az animéket! :)
Még nem tudni melyik szezonban , csak annyit hogy bevan jelentve , szóval gondolom max jövő télibe lesz.
Nagyon tetsziiik!! A végén sírtam! Olyan szép volt!! És hozzáteszem, hogy az Angel Beats végén is sírtam, mert annyira szép vége, hogy Kanade megköszön mindent. (Bocs az Offért)
Azokról a bizonyos szálakról szólva, amik nem lettek elvarrva... Az az igazság, hogy a K-projeckt készítői nekiálltak csinálni egy második évadot, vagy már be is fejezték. És én nagyon várom!!
Már utána néztem jobban is, de nem tudom hova tettem a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!