A hiiro no kakera című anime hány évados és az évadok hány részből állnak? Nektek mennyire jött be?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 16:14
1/11 Intrepid00 válasza:
2 évados. És mind a 2 13 részből áll. :D
2/11 Regus. válasza:
Nekem az első évad tetszett, de szerintem utána ellaposodott a történet. :/ :)
3/11 anonim válasza:
Elsőt láttam csak, nagyon rossz.
4/11 anonim válasza:
tele van szerelemmel, szinte az egész második évad erről szól, és az első évad végén isa van belőle egy kicsi
a harcok eléggé uncsik és egyoldalúak
nekem nem nagyon tettszett nem volt benne semmi benne érdekes, minden olyan lassan történt
5/11 Betty-Detty válasza:
Nekem pont azért tetszett mert olyan lassan haladt.A 2.évad tele volt érzelemmel,főleg szerelemmel,és ez nekem tetszett.Néhány rész még a könnyeim is előcsalogatta :)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. (:
2013. ápr. 2. 14:46
7/11 anonim válasza:
Nagyon tetszett.. A vége is de remélem lesz 3. évada..
2 évad/ 13 rész
8/11 anonim válasza:
De mondjuk kinek hogy valaki szereti a shounen animéket (mint én..) és van aki meg pont azokat nem kedveli
9/11 anonim válasza:
2 évad 13 résszel. Reménykedtem hogy van OVA, de nincs. :( Nagyon szeretem. Engem nem zavart hogy a 2.évad televan szerelemmel. Szerintem ez szép. :)
10/11 anonim válasza:
Szerintem érdemes megnézni vagy esetleg pár részbe csak belenézni. Lehet, hogy kicsit lassabban halad és vontatottabb, de ettől lesz drámaibb is. Én nem is egyszer sírtam rajta. :) Szerintem mindenképp kukkants bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!