Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Elfen Lied animében sok ilyen...

Elfen Lied animében sok ilyen van?

Figyelt kérdés
Sok jót olvastam és hallottam róla. Elkezdtem nézni, de már az első részben nem tetszik ez a "pucérkodós" jelenet. Nem igazán vagyok oda az ilyenekért és szeretném tudni, hogy a továbbiakban is lesz belőle?

2013. jan. 22. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire eltúlzott nincs , az első részben is a szabadulás miatt.

Igazából egy véres szerelmi story-lessz , de kell hozzá éretség hogy megértsd .

Viszont mangában sokkal jobb mint animében.

2013. jan. 22. 19:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Valamiért a mangát nem szeretem, pedig olvasni imádok. Azért köszi a választ, lehet elolvasom.
2013. jan. 22. 21:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Mármint az Elfen Lied mangáját vagy magát a mangát nem szereted ?:D

Én is sokkal jobban szeretem az animét de aminek nincs befejezése és nagyon érdekel elolvasom mangában (pl:Elfen lied vagy éppen a Claymore)

2013. jan. 22. 21:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Magát a mangát. :D Valamiért nem tud úgy lekötni mint egy regény.
2013. jan. 22. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Az általad említett tartalmat összefoglaló néven ecchi -nek hívják - érdekességképp mondom és ha máskor ezt használod, jobban tájékozódhatsz az animések között.

A nyitójeleneten kívül lesz még egy hasonló, amikor a másik főszereplőt "szabadon eresztik", valamint a későbbiekben lesz egy "mellmegfogásos" jelenet, és pár apróbb dolog.

Ami még nem tetszhet annyira SPOILER!!!!! az a kiskutya legyilkolása, az sokaknál túl durva.

2013. jan. 23. 16:21
 6/14 A kérdező kommentje:

Tudom a műfaj nevét, de nem tudom miért nem azt írtam :D

Számomra már nem volt spoiler, mert éjszaka folyamán befejeztem :D Nagyon tetszett!!! Elkezdtem a mangát is olvasni és tényleg nagyon jó. Ez kivételes le tud kötni.

2013. jan. 23. 16:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Amit kifelejtettem ,hogy a kutya megölése nekem is sok volt. Ahogy itt szerintem még sohasem sírtam anime nézésnél.
2013. jan. 23. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nem ide tartozikxD

A Code Geass-t láttad már ?:D

Ha nem illene , epic sorozat egy E P I C befejezéssel

2013. jan. 23. 17:07
 9/14 A kérdező kommentje:

Tervben van az is :D Csak jelenleg még van 13 anime amit elkezdtem és szeretném előtte befejezni őket. Ebben benne van a Naruto és a DBZ is és még 6 db 12 részes 4 db 24 részes és a D.Gray-Man a maga 93 részével. Tehát június közepéig nem hiszem, hogy ezekkel végzek.

Amúgy nem baj, hogy írtad.

2013. jan. 23. 21:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Ezek tömegsablonok , a d.gray-man nek van egyedül kicsit komolyabb hangvétele és kevésbé sablonos szereplőgárdája .

Code Geass meg egy műfajt teremthetne , Lelouch awesome , és a második évad vége valami epic.

de végülis te tudod .

2013. jan. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!