Szerintetek melyek a legszomorúbb/sírósabb animék?
Íme az én listám:
1: Clannad (gondolom ez nem kérdés)
2: AnoHana
3: Angel Beats
4: Kanon (2006
5: Air
6: Myself ; Yorself
7: Tokyo Magnitude 8.0
ha esetleg van valami, amit nem írtam le és nektek előcsalta a könnyeiteket, írnátok még? ezekhez hasonló sztorikat keresek.
Én valahogy nem tudtam sírni az AnoHana-n :/ Gondoltam is, hogy majd jól megkönnyezem, mert már annyian mondták, hogy milyen szomorú, de engem felidegesített (az a Yukiatsu végig annyira egy dög volt -.- )
A Hotarubi no Mori e-n sírtam asszem először, aztán meg a Natsume Yuujinchou-n (a negyedik évad utolsó részein :')). Meg a Fairy Tail-en. De azt már nem tudom, hogy melyik részen, szóval biztos szomorú voltam alapból is XD
1. Anohana - annyit sirtam a legutolso reszen hogy az hihetetlen. teljesen beleborzongtam. iszonyat jó
2. Fairy Tail - amikor ilyen nagy pillanatoknal beindul az a lassú háttérzene amit hegedűvel vagy mivel játszanak és közbe a szereplők beszélik ott sírás kozbe a nagy dumákat hogy összetartanak meg minden, hát még a hideg is kiráz, tiszta libabőrös leszek és én is leállok sirni annyira megható, ugy imádom
3. Code Breaker - a végén besirtam annyira tetszett a befejezés amikor a csaj meglátta a parkot ahol a gyerekek játszottak
Rengeteg animét láttam már ezeken kívul, most tobb nem jut eszembe amin igy sirtam volna pedig tuti volt még. kb. ennyi :D 14/L
Hotarubi No Mori E - csak egy 40 perces rész de nagyon jót lehet rajta sírni
Tokyo Ghoul 2. évad végén is jót lehet bőgni (mondjuk az nemépp egy sírós anime)
Nem tom mennyire vagyok még késő de azért leírom
-Sukitte II Na Yo
-Kobato
-Hotarubi no Mori e (ez csak egy 45 perces)
ezeken én bőgtem hiába nem vagyok valami sírós fajta
meg plusz mondanék 1-et ami nem tudom hogy mások könnyeztek-e vagy csak én :D (szóval ezt csak végső esetben ajánlom xd)
-Rokka no Yuusha harcos anime de én inkább azért könnyeztem mert sajnáltam a főszereplőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!