Tudtok mondani olyan animét, ami max.20-30 részes, és Naruto/Fairy Tail/nem szerelmes stílusú?
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 14:37
1/3 anonim válasza:
Olyan animét ami narut/fairy tail és nem szerelmes ?
Most wtf ? Naruto és az FT is túlvan a 150részen .
Nem igazán értem mit akarsz ? Rövid shounen fightokat mint a naruto és a fairy tail ?
2/3 anonim válasza:
Ami ilyen rövidebb anime van az a Beyblade meg a Death note. egyik sem olyan stílusú, mint a Naruto, de mindegyik k**va jó :D
3/3 anonim válasza:
Ha jól értettem szerintem is rövid shounen fightokat kér...
Kurokami, Shakugan no shana, Fate Zero (tudom hogy seinen, de a harci cuccok ebben is megvannak), Slayers sorozatok, Darker than black (ez is seinen, de ezt meg muszáj látni :D), Kaze no stigma, Toaru majutsu no index, Sengoku basara,
Szerelmi szál a legtöbben van, shounenek velejárója. Talán egyedül a Shakugan no Shanaban és a Kurokamiban van nagyobb szerepe a cuccnak, de nem hiszem hogy zavaró módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!