Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnatok nekem animet ajanlani?

_Random kérdése:

Tudnatok nekem animet ajanlani?

Figyelt kérdés

Valami olyasmit, ami nem a puszta gyilkolasrol, meg a szornyekrol/demonokrol szol (mint pl a bleach, legalabbis szerintem). Hanem inkabb valami olyat, ami valamilyen elvont tudomany kore epitkezik (alkimia), vagy valami melyebb erzest fogalmaz meg. Az kulon orom, ha fekete humorral van fuszerezve. Az se baj, ha regebbi, netalan a '90-es evekben keszitettek. Valami olyat irjatok, ami szamotokra sokat jelent/ ami az eletetekben merfoldkonek szamitott/ amitol melyen elgondolkodtattok.

Ram ezek voltak nagy hatassal:

Naruto, Fullmetal alchemist brotherhood, Nauszika, Laputa az egi palota, Howl's moving castle, The cat returns, Chihiro [nem biztos, hogy igy irjak] szellemorszagban, Afro szamuraj, Kanokon, Princesse monoke.

Nem jut eszembe tobb. Varom a valaszokat :).

2013. jan. 8. 01:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ismerem a Studio Ghiblit, es a wiki oldalat is gyakran latogattam anno, hogy a tobbi Miyazaki filmet is megismerjen. Ezeket lattam, amiket felsoroltam, es mindegyikkel meg voltam elegedve. A Szentjanosbogarak sirjara is kivancsi vagyok, mert egesz jo kritikakat olvastam rola, csak nem talaltam neten sehol, ahonnan le tudnam szedni. De ha jol tudom, a vimeon vagy az inda videon fenn van magyarul. Ugyhogy (elnezve azt, hogy neked is mennyire tetszett) meg fogom nezni valamikor :).

2013. jan. 9. 21:21
 12/18 A kérdező kommentje:

En egy nap max 11-et nezek, mert tobb nem ferne ra a pendrive-omra. Ez egyebkent pozitivum, mert kulonben egesz nap animeket neznek xD.

2013. jan. 9. 21:27
 13/18 anonim ***** válasza:
ncore-on szinte az össze studio ghiblis anime fennvan !
2013. jan. 9. 22:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Ncore-on nem vagyok fenn, annyit pedig nem er a dolog, hogy kunyizzak/vegyek magamnak egy meghivot. Elvagyok nelkule is :).
2013. jan. 9. 22:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem van meghívom ha érdekel .

Esetleg animés vagy adsz MAL-t vagy aa-n nevet tudunk beszélni .

Viszont torrentezésnek feltételei vannak NCoren , minimum 48órát vagy 1.0ás arányt seedelned kell 3héten bellül.

2013. jan. 9. 23:24
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon elkanyarodtunk a tematol. Szeretnem megkoszonni mindenkinek a valaszat :).

Te meg vegyel szovegertesbol korep orakat.

2013. jan. 10. 02:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Az igen , felajánlok egy ingyen ncore meghívót neki ő meg beszól , az szép .
2013. jan. 10. 02:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Akame ga kill. Ez tènyleg bele illik a tèmába
2020. nov. 22. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!