Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen jó animék vannak?

Bogciii kérdése:

Milyen jó animék vannak?

Figyelt kérdés

Az InuYasha-hoz,Kami-sama Hajimemashita-hoz és a Higurashi-hoz hasonlókat keresek de láttam a Seitokai Yakuindomo-t is és az se volt rossz:) Vagy bármi szép,aranyos,romantikus vagy beteg animét tudtok írjátok

!:DDDD és kérlek az anime típusokat is írjátok le jelentéssel mert nem tudom h keressek animékre van animeaddits-om de ott elég hosszadalmas találni egy olyat ami tetszik is úgyhogy azt se tudom mi micsoda:S előre is köszi!:)

2013. jan. 5. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:

"bármi szép,aranyos,romantikus vagy beteg animét"

ezen jót mosolyogtam XD

szép, romantikus:

Sukitte ii na yo

kaszabolós animék:

Another, Shiki, Mirai Nikki

ha meg durvábbakat szeretnél, akkor:

Denpa teki na Kanojo, Kara no Kyoukai

2013. jan. 5. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:

hát az inuyasha az romantikus shounen + tsundere , a kamisama romantikus shoujo .

A higurashi psychologycal + thriller

A Seitokai Yakuindomo Comedy + Shounen.

Higurashi mellé ajánlgatok :

Seinenek vagy thrillerek mind1 , de nagyonjók.

Code Geass / Mecha + Seinen , egyik legjobb anime/

Steins;Gate /scifi/

Chaos;Head /scifi/

Monster /horror,thriler/

Claymore /véres Shounen/

Kara no Kyoukai /véres Thriler/

Phantom : Requiem for the Phantom /Thriler/

Death Note /Krimi , thriler/

Deadman Wonderland /shounen ,véres/

Mahou Shoujo Madoka Magica /cime ellenére thriller/

Shiki /Krimi + Horror + THriller/

Mnemosynme /fantasy + Thriller/

Mirai Nikki /seinen + tűlélőjáték/

Ultimate Survival Kaiji /"alvilági slice of life" , eredetileg viszont psychological/

One Outs /Sport+ Psycho/

Tengen toppa Gurren Lagann /Mecha%

Angel Beats! / fantasy + Dráma /

EVANGELION /Mecha + slice of life/

Gosick /Thriller/

Többihez hasonlók :

Legjobban amit tudok ajánlani romantikus komédia az a Kami nomi zo Shiru Sekai . Ezenkívül nagyon jó slice of life a Bakuman .

Ajánlom még az Elfen Lied-et , 1 brutális és véres szerelmes anime , de kell 1 fajta éretség hogy megértsd .

Dusk Maiden of Amnesia

Szólj ha kell még.

Esetleg írj PM-et , ha van MAL-od nyugodtan lenézegetheted enyimet hátha találsz nekedis megfelelőt!

2013. jan. 5. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Death note, Fullmetal alchemist --> ezeket most nézette meg velem az anime fan barátom, és nagyon tetszettek :)
2013. jan. 6. 00:01
 4/8 A kérdező kommentje:
uuuuuu nagyon szépen köszönöm! :)
2013. jan. 6. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha beteg animét akarsz, mindenképpen nézd meg a Gintamát. Szinte csak humor van benne, de mivel shounen vannak harcok és egy kis drámázás is. Maga a sorozat jó hosszú, jelenleg 252 része van és még fut most bár októberben adták ki az utolsó részeket, eddig összesen 4-et. A sorozat nagyon jó, nagyon sok humor van benne, és ahol drámázás van ott elárasztja a könnyed a szobát. (mondjuk én könnyen azonosulok a karakterekkel, szóval nekem így történt xd)

Romantika nem nagyon van benne, sőt egyáltalán nincs is, viszont perverz gondolatok és tettek vannak. Ne értsd félre nem ilyen anime, és ráadásul nem is népszerű nagyon Mo-n. Van benne egy kis kaszabolás a harcos részeknél. És az idő és hely kicsit görbítve van, de nagyon jó :)

Van hozzá teljes felirat, letölthető videóval együtt (torrenetn is) és online is fenn van. Több csapat is fordítja, az egyik végig(SaiyanRivals), a másik még dolgozik rajta, kb . résznél járnak(UraharaShop).

Remélem megtetszett, és belenézel :)

itt van pár kép :)

[link]

2013. jan. 6. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is sokáig tart kiválsztani megfelelőt de azért sikerül.

Dragon Drive, Ragnarok the aniamton Yu yu hakuso, Slayers, Naruto, Death note,

most nézem:

Sword Art Online

Ezt fogom ezután talán nézni:

Guilty Crown

2013. jan. 6. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
A gonosz szereplők eléggé betegek benne. :)
2013. jan. 6. 14:17
 8/8 anonim válasza:

ha jo anime-t szeretnel nezni akkor nezd meg a Bleach-t,itt egy link ahol megnezheted:

es van meg Bleach film is 4 db van,itt a link:

[link]

it az egesz,de le is lehet tolteni

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. jan. 7. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!