Animések, mi ez a nagy Sword Art Online mánia mostanában?
Csak jókat hallottam róla , aa-n is olvastam hsz-eket kb 5-6emberen kívül mindenkinek a legjobb animéje volt amit látott meg 10/10 stb.
Ezek után így újév első napján este belekezdtem,most nem rég végeztem vele .
Hogy is kezdjem , alap elgondolás jó volt, de lényegében csak az volt , semmien story-t nem követett végig side storykat adtak .A sao arc vége hatalmas fail lett az alo arc meg 1 elégnagy sablon... meg televolt shounenes rakás klisével , a mű májer főszereplőről meg az idegesíttő Asunáról aki semmit nem csinált nem is beszélve .
Azok után hogy agyon dicsérték , nagyon gáz volt az egész. Tömeg shounen amibe belekevertek 1kis olcsó fanservice-t . A harok is elég gagyik voltak az A1-hez képest.
De komolyan Ezz volt az év animéje ? Meg az év férfi főszereplője ? Meg női főszereplője ? meg mellékszereplője ? 1-2 nagyobb oldal szerint ? Ennyire nemvolt azért gyenge az év ...
Szívesen meghalgatnák bárkit fan-t is meg nem fant(xd) is aki esetleg látta.
Mindenkinek zöld kezet adok aki kulturáltan leírja hogy mit gondol.
Utolsó , ez nem jelenet semmit .
4éve vagyok eredeti wowos , mégse tetszett.
Egyik mmorpgs anime se jött be nagyon mongyuk , a hack-et csak a szermélyiségfejlődések miatt szerettem , a Ragnarok Online meg elment ...
Kétlem , One Piece heti 1 fut 15éve és még 600résznél sem tart , ráadásul az heti fejezetes , a sao meg 1 sima novel.
Maximum az időt huzni lehetett volna több idióta mellékstoryval , de ha 50rész körül kifejtették volna az egész sao arcot , a fejlődést mindent bőven belefért volna a side story is , de így hogy belevágnak 6rész story-t a többi meg mellékszál .. elég gáz lett
#15ös , nemértelek :D
Magyarul azt mondod hogy az eleje tetszett nagyon a vége meg nagyon nem ? Mert akkor nem értem. A sao arc magában rossz nem volt , sőt egészjó viszont rendesen összecsapták főleg a végét. A 2ik fele meg mint te is írtad viccnek is rossz volt. Az nem lett volna baj hogy sok a mellékszál , HA nem 25 részbe akarták volna belerakni , mert így jó 4-5 story rész volt a többi random mellék story volt..
Ha mongyuk mellékstorystól normálisan kifejtve belerakják mongyuk 50részbe már sokkal jobb lett volna.
És igen itt irtad "a vége befér az átlagos/jó" Ahogyan indult sokkal jobbra lehetett volna számíttani , ezért inkább az év csalódása szerintem .
De lényegében már nagyon nem érdekel ... végülis azt néztek amit akartok , ahogy én is .
Sword Art online nekem nagyon tetszett.. bar en elegge szeretem az ilyen tipusu animeket.. a 2. evad kicsit gyenge volt elismerem.. de a stroy szerintem jo volt.. az 1. evad vege is tetszett.
GGo meg tuti nagy siker lesz... en varom. sztem 10/10-es anime ^^
Spoiler: en ugy tudom hogy a GGO a kek haju csaj nem asuna lesz.. hanem kirito ellensege..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!