Accel world-höz hasonló animéket kérlek tudnátok mondani párat?
Swrod art online és an Angeal Beats-et már láttam.
Előre is köszönöm.
Hasonló animéket nem nagyon találni esetleg a BTOOOM!
meg a .hack//
Am láttad az Accel World 1. OVA-ját?
Ha nem akk írj privit, s adok hozzá linket ;)
az Angel Beats! hol hasonlítt az Accel Worldhöz ? :-O Sokkal komolyabb hangvétele van .
Mongyuk ha csak ezt a 3 animét láttad akkor nem csodálom a tömegshounencrap-es neved.
Accel World sem volt valami nagy dobás , de a sao valami hatalmas fail lett... de ebbe nemegyek bele.
Előttem szóló említette az OVA-t , az első része egész jó lett :D EPIC volt Haru Malac skinbe FPS katona széjjel darálja gépfegyverrel XD
AW-hez gondolom úgy akarsz hasonlót hogy játékról szóljon.
Ahogy előttem írták ilyen a BTOOOM! vagy például a hack-ek.
.hack//Sign
.hack//Legend of the Twilight
.hack//Roots + .hack//G.U. Trilogy + .hack//G.U. Returner
.hack//Quantum
Summer Wars
Ixion Saga Dimension Transform
Rockman.EXE
Persona 4 The Animation
Mivel oda írtad az AB!-t is ezért leírom az én kedvenceimet , ha az AB! tetszett valszeg ezek is fognak.
Ano Hana /AB!-vel együtt a legjobb dráma , csak itt végig a drámán van a hangsúly/
Mirai Nikki /túlélőjáték mint az előbb említett BTOOOM! , csak sokkal jobb , egyértelműen/
Code Geass /ide sok magyarázat nem kell szerintem , legfordulatosabb anime/
Steins;Gate / legjobb sci-fi/
Bakuman /2 srác mangaka akar lenni ,nagyonjó kis shounen./
One Outs / egy baseballos pychologycal/
Monster /THRILER! a legjavából/
Hellsing Ultimate OVA /szerintem ismered , Alucard 4ever badass/
Shiki /vámpíros krimi , ahogy hallottam nemsokan szeretik , szerintem eszméletlen jó , csak a végét baszták el./
Phantom :Requiem for the Phantom /2 bérgyilkosról szól , eszméletlen személyiségfejlődést ír le a történetük , ellentétben a beater jancsival XD/
Mahou Shoujo Madoka Magica /Címe ellenére 1 baromijó thriler , a saoval ellentétben a madoka megérdemelte a hypot/
Köszönöm a Válaszokat.
Sok Animét láttam már :)
nem csak ezt a 3 mat
Hellsing örökké :) kívűlről tudom az egészet.
és Neki fogok állni megnézni amiket felsoroltatok.
Köszönöm szépen.
#2-es vagyok :D
Bocsánat a Ragnarok -ot elfelejtettem írni , az is egy egész kellemes anime
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!