Melyik az a sorozat, amelyben 1 MMORPG ben vannak a szereplők, és ha ott meghalnak, akkor a valóságban is meghalnak?
Sword Art Online , az év legnagyobb csalódása .
Ne várj tőle el túl sokat és akkor lehet kicsit tecceni fog.
Igen , akkor te se láttál még jó animét.
A SAO mindenről szólt csak aminek kellett volna történnie arról nem.
Az Arcok végei nagyon nagy failok. A karakterek kidolgozatlan nullák .
Csak az alapstoryja jó és minden lehetséges helyen elbaszták .
Lehet érte lepontozni , de az az igazság.
A Clannad és az Ano Hana ilyen , ha szerelmi szálakra mész .
De például hasonló a Mirai Nikki , ami lényegében 1 túlélőjáték , csak történik benne egy smás .
Code Geass , bár szerelem nincs benne , de zseniális anime , tele fordulatokkal és meglepetésekkel.
Nagyon sokan szeretik a Death Note-t is , bár ebben sincs szerelmi szál .
Mahou Shoujo Madoka★Magica , neve ellenére baromi jó thriller.
Hellsing Ultimate OVA , brutálisan véres vámpíros anime , epic harcokkal.
Elfen Lied , Véres anime , viszont szerelmi bár elég érettnek kell hozzá lenni hogy megértsd.
Monster , szintén egy thriller .
Steins;Gate , 1 baromi jó Sci-Fi , van benne szerelmi szál OkaRin és Makise Kurisu közt , tsundere is.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood , Szerelem kicsit mellékes , de lehet érezni winry körül , shounenek királya ez az anime , bár nem shounen xD
Angel Beats! , ezis egy hatalmas anime szerintem , a vége is (szerintem) baromi jó lett.
ChäoS;HEAd , sokan leszólják szerintem viszont az eleje nagyon adja a hangulatot , bár a vége tényleg túlzás..
Tengen Toppa Gurren Lagann , elején vicces kis animének tűnik , aztán lesznek meglepő fordulatok és az utolsó 10rész hatalmas epic, Kamina Respect!
Neon Genesis Evangelion , szerintem ezt még teis ismered , ha szereted az animét ha nem!
Gintama , a morbid viccek animéje , garantált ROFLMAO!
Rainbow , börtön storys baromi jó ezis
One Outs , egy sport anime , méghozzá baseballos psycho thriler , már maga azis hogy ezt a 2 műfajt így keresztezték , zseniális az egész , igaz kell hozzá 1 minimális baseball szabálytudás , én e tudások nélkül néztem és néhol kicsit bekavarodtam.
Ultimate Survival Kaiji , no comment , this is the life.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!