Melyik ez az anime?
Figyelt kérdés
Sajnos csak nagyon kevés dologra emlékszem, és csak képeket láttam!
Annyit tudok, hogy egy fiú és egy lány volt rajta, ha jól emlékszem, akkor iskolai egyenruhában. Az egyikük narancssárga, a másikuk kék hajú volt- nem emlékszem meglyik-melyik... De talán a fiú volt a kék hajú.
Lehet, hogy kicsit régebbi anime, de az is lehet, hogy új, és végülis az is lehet, hogy még meg sem jelent. Nem csak illusztráció volt, mivel pillanatképek voltak, látszott, hogy tényleg animéből van.
Egyébként úgy rémlik nem volt túl szép rajzolású.
Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni. C:
Köszönöm~
2012. dec. 26. 14:24
2/3 A kérdező kommentje:
2012. dec. 26. 14:37
3/3 A kérdező kommentje:
Megtaláltam...
Mawaru Penguindrum
De valami másra számítottam. A vicces az, hogy ezt tényleg ismertem, de sosem akartam megnézni. :D
2012. dec. 26. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!