Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=_k92SJzqR-g&list=FLUgia0W5XP6..
A barátnőm 1. videója...
2012. dec. 24. 21:36
2/9 anonim válasza:
Őszinte leszek .
Amatőr munka , viszont kezdőként is törekedhetett volna ne csak állóképre . Például mongyuk sonyvegassal , csak simán összevágni a részeket pofon egyszerű , meg alárakni zenét.
3/9 anonim válasza:
vagy ha a veags bonyolult neki akkor ott a movie maker igaz, hogy nagyon alap dolgok, de kezdőknek egyszerű használni.
4/9 anonim válasza:
Én is ilyen voltam (Vagy hasonló) kezdőnek, most meg: [link] ^^ Habár még most is vannak hibáim... ^^"
5/9 anonim válasza:
jó lett!!
Amúgy valaki megmondaná nekem h egyáltalán milyen programmal lehet ilyen vidiket készíteni??Illetve letölteni??
6/9 anonim válasza:
ELŐZŐ: szeretnék én is ilyeneket készíteni csak nemtom hogy kell
7/9 A kérdező kommentje:
azthiszem valami windows videó készítővel csinálta.
2012. dec. 26. 18:12
8/9 anonim válasza:
Windows Movie Maker a neve ^^ (Gondlom, ^^" de minden Windows-hoz más-más van, de ez szerintem a WindowsXP-s. Én már használtam a Windows7-et és az XP-t is, így talán meg tudom mondani!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!