Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, szerintetek kik a...

Animések, szerintetek kik a leguseless-eb női karakterek?

Figyelt kérdés

Csak aki nem tudná a Useless jelentése hasznavehetetlen .

Első helyre a divathypolt sablon SAO-nak a Yuki Asuna-ját tenném.

Másodikra a Bleachből Orihimét

Harmadikra meg a Btooom!-ból Himikót

Szerintetek ? Top3 Useless ki ?:D Kis indoklást is irhattok ha akartok :D

2012. dec. 14. 01:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Asuna az egyetlen értelmes női karakter abban a sza- azaz a SAO-ban. Teljesen jó karakter volt az első játékban, nem függött folyton a főhősön, simán megtudta védeni magát mikor arról volt szó, teljesen jól megállta a helyét a körülményekhez képest. Az Alfheimet már inkább nem kommentálom, de próbálkozni ott is próbálkozik.

Inoue-nél pedig tisztázni kell hogy az idegesítő és a hasznavehetetlen teljesen más fogalmak. Számos alkalommal mentette már meg sok fontos karakter életét, a sajátját kockáztatta az elrablással, és Ichigot eddig kétszer hozta vissza a halálból. Magát nem tudja megvédeni, de ő nem is ilyen jellegű karakter. (Bár mostanában kapott power upot, ezzel őt se olyan könnyű elintézni.)

Himiko meg több embert ölt meg mint a főbb csapat tagjai együttvéve. :D Őt se tartom useless-nek.

Akik beleférnek bőven ebbe a kategóriába: Chichi (Dragon Ball), Hinata (Naruto), Kirito "húga" a SAO-ban, Index (Toaru majutsu no Index), szintén ebből az animéből az a leszbi csaj amelyik folyton be van indulva Misakára. Hirtelen ennyi, ha valaki nem ért egyet valamelyikkel jelezze és akkor megy majd az indoklás is. :D

2012. dec. 15. 19:25
 12/13 anonim válasza:
0%

#1:

Ha láttad az Another cimü anime-t akkor tudnod kellene hogy miért nem árulta el, föleg ha az OVA-t ish láttad ...

lehet hogy igazad van mert bármikor megmodhatta volna de az én véleményem alapján beleszeretett/szerintem x)/ Sakakibara-ba és ezért nem akarta öt egy ilyen hirrel sujtani ...

nah m1 de hogy a témánál maradjunk :

top3 useless-t nem tudom megitélni de Orihime a Bleach böl biztos benne van ...

a sima Naruto-bol Sakura ish amig nem kezdett el gyogyitani elég hasznavehetetlen volt ...

a Hellgirl böl Kikuri elég idegesitö volt neyon utáltam de néha volt egy-két vicces beszolása x)

2012. dec. 19. 04:36
 13/13 anonim ***** válasza:
5,6,10-es voltam még van: Ginga e Kickoff-ból Reika.
2012. dec. 26. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!