Animések, szerintetek kik a leguseless-eb női karakterek?
Csak aki nem tudná a Useless jelentése hasznavehetetlen .
Első helyre a divathypolt sablon SAO-nak a Yuki Asuna-ját tenném.
Másodikra a Bleachből Orihimét
Harmadikra meg a Btooom!-ból Himikót
Szerintetek ? Top3 Useless ki ?:D Kis indoklást is irhattok ha akartok :D
Asuna az egyetlen értelmes női karakter abban a sza- azaz a SAO-ban. Teljesen jó karakter volt az első játékban, nem függött folyton a főhősön, simán megtudta védeni magát mikor arról volt szó, teljesen jól megállta a helyét a körülményekhez képest. Az Alfheimet már inkább nem kommentálom, de próbálkozni ott is próbálkozik.
Inoue-nél pedig tisztázni kell hogy az idegesítő és a hasznavehetetlen teljesen más fogalmak. Számos alkalommal mentette már meg sok fontos karakter életét, a sajátját kockáztatta az elrablással, és Ichigot eddig kétszer hozta vissza a halálból. Magát nem tudja megvédeni, de ő nem is ilyen jellegű karakter. (Bár mostanában kapott power upot, ezzel őt se olyan könnyű elintézni.)
Himiko meg több embert ölt meg mint a főbb csapat tagjai együttvéve. :D Őt se tartom useless-nek.
Akik beleférnek bőven ebbe a kategóriába: Chichi (Dragon Ball), Hinata (Naruto), Kirito "húga" a SAO-ban, Index (Toaru majutsu no Index), szintén ebből az animéből az a leszbi csaj amelyik folyton be van indulva Misakára. Hirtelen ennyi, ha valaki nem ért egyet valamelyikkel jelezze és akkor megy majd az indoklás is. :D
#1:
Ha láttad az Another cimü anime-t akkor tudnod kellene hogy miért nem árulta el, föleg ha az OVA-t ish láttad ...
lehet hogy igazad van mert bármikor megmodhatta volna de az én véleményem alapján beleszeretett/szerintem x)/ Sakakibara-ba és ezért nem akarta öt egy ilyen hirrel sujtani ...
nah m1 de hogy a témánál maradjunk :
top3 useless-t nem tudom megitélni de Orihime a Bleach böl biztos benne van ...
a sima Naruto-bol Sakura ish amig nem kezdett el gyogyitani elég hasznavehetetlen volt ...
a Hellgirl böl Kikuri elég idegesitö volt neyon utáltam de néha volt egy-két vicces beszolása x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!