Csak nekem tűnik úgy hogy az animék egyre rosszabbak lesznek?
Nem grafikailag hanem úgy maga a storyk.
Pl: Régen jöttek ki jó love animek pl Clannad, vagy 5 centimetes per second...
Ma már az összes ilyen anime tele van ecchi vel meg bugyivillanással.
Idei animefelhozatalból is várok vagy 3 at azt le van tudva az egész...
Ti hogy vagytok vele?
"Ma már az összes ilyen anime tele van ecchi vel meg bugyivillanással. "
Ez hülyeség.Az animék mindig is televoltak ilyen kirívó jelenetekkel.Még azok is,amik gyerekeknek készültek.
Most is ugyanolyanok az animék,mint régen,maximum rossz darabokat fogsz ki,de kismillió anime van,keresgélj csak.Arról viszont ne is álmodj,hogy egy japán animéban nem fogsz látni kissé perverz jeleneteket.Náluk ez normális(és igazából nem is értem,hogy mi vele a problémád,nem szexet látsz,csak egy kis bugyit,így van? :) )
őőőő pl én várnék shoujo animéket is nem csak panty flasher animeket xD
Az össze "jó" love animét láttam ami érdekelt több nincs
Shounen animék még elmennek de abból is kevés van már ami nekem tetszik
nincs abajom a sex es animevel sem csak ne legyen minden animebe
Hmm azt én is észrevettem, hogy sokkal több ecchi van, és egyre durvábbak is.
De hogy nincs jó love story :) az őszi szezonban 3 is indult ami shoujo, szóval nem bugyi villantós. De a téli szezon elég gyengének ígérkezik. Mondjuk nem is láttam a teljes listát, de az őszi szezon mellett szerintem eltörpül.
Ami meg nem shoujo, de love story az meg igen kezd eltűnni.. mondjuk én annyira nem bánom az ecchit, ha az már nem a megszokott unalmas, és persze nem durva :) (mert lány vagyok :p) Az biztos, hogy nem rosszabbak az animék, csak egy valamiből túlnyomót csináltak :)
Mondjuk lányként örülnék több shoujo adaptációnak, de hát ez van :)
Én boy vagyok szal ez vicces h én shoujot akarok XD
De az a poén, hogy az új mangákba sincs semmi jó love
(ha van valami jó shoujo animed adhatnál) XD
boy...ekkora se.ggfejt...
Írjál magyarul.
Miután a kedvenc mangám a Sukitte Ii na yo, ezért az animét mondanám, bár azért a manga nekem még mindig jobban tetszik.
Ami még szezonos, és meglepetés volt számomra a Tonari no Kaibutsu-kun. Bár azért ez nem annyira jó, mint amire számítottam.
A kedvencem meg a Kimi ni Todoke, mondjuk ezeket szerintem feleslegesen mondom, mert tuti láttad :)
A Pretear ami nekem tetszett még, bár abba van mahou shoujo is :)
És ami még nem kapott anime adaptációt (bár szerintem nem is fog) a Dengeki Daisy. A Sukuyo és a Dengeki a kedvencem :)
Amit nem bírok a shoujo-ban, az az, hogy nincs vége. Lezáratlan marad, mindegyik, vagyis a legtöbb igen.
A Special A, Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Ouran High School Host Club, Skip Beat mind mind lezáratlan. És most csak ezek ugrottak így be.
Én néha keverem az angol szavakat a hun szavakkal, de amugy is úgy write ahogy akarok szal nem érdekelsz...
----------------------------------------------------------
Jajj elfelejtettem, hozzá tenni hogy tragédia is legyen benne XD [miket sorotál 1et se like XD]
Mondjuk a Sukitte Ii na yo olvastam még az első pár fejezetnél de beleuntam
Am az ilyen "ideal love"t nem bírom
(hogy jajj én vok a legnépszerűbb lány a suliba és aza bajom, hogy a legnépszerűbb srác nem érdeklődik irántam XD)
Lehet bishoujo kari meg de legyen benne pain
Ilyen animéd van?
Hát a Sukiyo kicsit másról szól, de végül is mindegy :D
amiben van dráma hmm, akkor a Bokura ga Ita-t ajánlom, nekem nagyon tetszett, az egyik legjobb shoujo amit láttam. 26 részes, és van egy 2 részes élőszereplős befejezése.
Amin én sokat sírtam az ef - a tale of memories. Az Ano Natsu de Matteru, nem egy hosszú, de nekem tetszett. Azért nem egy nagy dráma, de azért van benne. Itazura na Kiss? de itt is a shoujo-s poén dominál mintsem a dráma.
Esetleg még a Saiunkoku Monogatari,bár ha jól tudom, ennek nincs végig fordítása, kár érte. Mellesleg van második évada is. Mind a kettő 39 részes, ha jól emlékszem.
- Nana "ribanc anime" azt nem nézemmeg XD
- Bokura ga Ita-t lattam nem volt rossz csak totál értelmetlen volt 26 részig huzni
- ef - a tale of memories/melodies is best anime (ilyesmi animéket kéne csinálni nem mint mostanába xD)
-Ano Natsu de Matteru ezt sztem megnézem többit nem találtam érdekesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!