Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi (k) a kedvenc anime- (i) d?

Mi (k) a kedvenc anime- (i) d?

Figyelt kérdés
Nekem: Nana, Kamisama Hajimemashita, Guilty Crown, Kaichou wa Maid-sama, Vampire Knight, Chihayafuru, Angel Beats, Uraboku, Naruto, Naruto Shippuuden, Bleach, Inuyasha és talán még a Kimi ni Todoke. :) Nektek?

2012. dec. 7. 15:31
1 2
 11/19 anonim válasza:

Amiket imádok:

Naruto, Naruto Shippuuden, Ao no Exorcist

Amiket nagyon szeretek:

Nana, Lovely Complex, K-On

2012. dec. 10. 17:29
 12/19 A kérdező kommentje:

Ez régi kérdés, de most vettem észre és muszáj leírnom. :)

Aki írta hogy nem jó a Sword Art Online:

Nekem az egyik kedvencem, ugyanis nem mindenki tapasztalhatja meg azt az élményt, amit nekem ez az anime okozott. Van benne szerelem, barátság, harc, minden ami kell. Ráadásul elgondolkoztató is, mert elképzeled te mit tennél akkor, ha ez a játék valós lenne, és te is "benne ragadnál" egy ilyenbe, meg hogy mégis mi a célja ennek a világnak. Miért hozták létre, és mi értelme annak, hogyha meghalsz egy játékban, meghalsz a valóságban is. Szóval ízlések és pofonok, én tudom hogy erről az animéről megoszlanak a vélemények, de én egyszerűen imádom. :D

2013. ápr. 2. 19:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Attól még csalódás és sablonos .. xD de nem mondok rá többet mert megint hypoljuk a szemetet gg .
2013. ápr. 2. 19:45
 14/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sablonos.. :D Jó, hagyjuk.
2013. ápr. 4. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Á nem , csak az egész egy rakat sablon és klisé de sose gond ..
2013. ápr. 4. 20:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez a te véleményed, szerintem meg k*rvára NEM sablonos. Lezárhatjuk? :D
2013. ápr. 5. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor te nem tudod a sablon szó jelentését . A 10.rész után sablonok és klisék halmaza az egész . Zárjuk , de még a legnagyobb fanok is beismerték hogy sablonos , de ennek ellenére szeretik . Szóval nem tudom miért kell felhúzni magad.
2013. ápr. 5. 15:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Jó, szia!
2013. ápr. 5. 15:59
 19/19 Merci00 válasza:

Ergo Proxy

Sankarea

Tenjo Tenge

Love Live

Kilari

No.6

Mayo Chiki

Sket Dance

Vampire Knight, Vampire Knight Guilty

Ao No Exorcist

Kannazuki no Miko

Blood-C

Inu x Boku SS

Angel Beats!

Guilty Crown

Naruto

Kaichou wa Maid-sama!

2013. ápr. 5. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!