Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Első conom? : Help

Első conom? : Help

Figyelt kérdés
Ez lenne az első conom így nem vagyok túl jártas ebben de. Hát... az sem biztos hogy megyek, mert nincs kivel + eléggé szeszélyes természetű vagyok és még a többi: (Távol van, fiatal vagyok így nem biztos hogy elengednének.)De ha el is engednének akkor is tuti hogy csak felügyelettel és akkor meg egyáltalán nem tudok szabadon mozogni (Nem azért mert figyelnek csak azért mert van egy olyan tulajdonságom hogy ilyenkor félek és inkább az ismert emberek közelében maradok, vagy kuksolok valahol.) De most inkább az zavar hogy lehet hogy túl fiatal lennék a többiekhez képest, és még az hogy lehet inkább egyedül leszek és úgy meg minek élvezni a mókát és lehet tényleg nem csinálnék semmit. + Nem vagyok jártas az ilyenekben de ha lehet barátokat is szeretnék ott találni. Első conom lenne így szeretnék viseli cosplay-t csak nem biztos hogy tudni fogok. Mi a véleményetek? Én lennék ott az egyetlen túl fiatal? Nagy baj az ha egyedül vagyok? lehet ott barátkozni? Cosplay? Részletek: A Miskolci conon vennék részt és L/13 vagyok.

2012. dec. 2. 03:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát 13évesen elég érdekes lenne ha elengednének , szerintem ráérsz még de te tudod .

Ahol laksz keress a környékről más embert aki conra megy , első conra ne menj szerintem egyedül , nincs valami haveri társaságot aki animés vagy valami ?

Cosplay nem kötelező de fun és egyedül is összetudod rakni akár.

2012. dec. 2. 11:44
 2/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lennél fiatal láttam már 7évest is én amikor elöször voltam nem hordtam cosplayt ahogy sokan mások. Lehet barátkozni ott de én inkább barátokkal mennék úgy jobban lehet élvezni! 13/L
2012. dec. 2. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedül ne menj, de ha szerzel valakit aki veled megy, akkor simán. Amúgy meg mikor lesz és hol? Lehet megyek én is, tudsz adni egy linket légyszi.
2012. dec. 2. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak élvezd a Con-t!! Lehet, hogy jó lenne ha vinnél magaddal valakit, és akkor az egész sokkal viccesebb!! :D:D:D
2012. dec. 3. 09:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Szívesen mennék mással ha tudnék de sajnos nem lehet (sok dolog miatt)Egyébként itt a link: [link]
2012. dec. 3. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia ^^ még én se voltam conon de nagyon szeretnék , viszont engem se engednek el egyedül. 15/L
2012. dec. 3. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!