Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mért van az az Inuyashaban,...

Mért van az az Inuyashaban, hogy csak Inuyasha és Kagome tud közlekedni a kúton keresztül?

Figyelt kérdés
Mármint..elvileg csak ékkővel lehet közlekedni a kúton (mintha lenne egy ilyen rész valahol, hogy ékkő nélkül nem lehet átmenni a kúton.), de többször van rá példa, hogy Inuyasha ékkő nélkül jut át. Pl 1. évad 12. epizód. Most akkor wtf?

2012. nov. 18. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát azért mert Inuyasha szellem meg nála is volt pár db ékkő
2012. nov. 20. 18:40
 2/8 A kérdező kommentje:
De Shippou nem tud átmenni az átjárón a 1. évad. 20. részben pedig ott van nála az ékkő. És ő is szellem. És az 1. évad 11. részben is Inuyasha ékkő nélkül megy át, mert Kagome elvitte magával..
2012. nov. 20. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azzal meg is van magyarázva, hogy Kagome viszi át. :-) Amikor Kagome nélkül jut át, akkor talán a szerelem miatt tud átjutni. Shippou-ról azt gondolnám, hogy nem elég erős démon ahhoz, hogy átjuthasson.

Sajnos van néhány következetlenség, amiről csak találgathatunk. ^___^"

2012. nov. 27. 15:24
 4/8 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Inuyasa félig ember tehát az emberek világáhóz is tartozik, ő talán ezért, a lány Kagome meg normális ember. Szerintem ez a magyarázat.
2013. jan. 6. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy új elméletem. Kagome csak az ékkővel tudott közlekedni. InuYasha-n rajta vannak a szelídítőgyöngyök, amivel Kagome tartja őt kordában. Így a kút talán érzékeli, hogy Kagoméhoz tartozik InuYasha. Természetesen az is közrejátszhat, hogy InuYasha félig ember.
2013. márc. 26. 23:29
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. márc. 27. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ötötdik válaszoló elmélete tetszik.
2013. jún. 23. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én elméletem az, hogy a kút a Szent Fából készült ami egy "korok" fája. És mint tudjuk InuYasha 50 évig oda volt szögezve. Az Időt felülmúló szerelem című mozifilmben a kút fája "kirügyezik" :D , mert kapcsolatban áll egy másik "korok" fájával és benövi a kutat. Csak Kagome szent nyila képes megtisztítani az utat, mivel Kagome InuYashát majdnem halálra sebezte. Ezt arra fel mondom, hogy InuYasha is képes lenne rá a Szélbordával, de a fa tövében üldögél összerogyva.
2013. júl. 29. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!