Training with Hinako magyar felírattal? (többi lent! )
Figyelt kérdés
Training with Hinako
egy anime mix-be volt egy rövidke rész ebből és érdekelne hogy van-e magyar felírattal? ja meg hogy mi a lényeg benne stb xD
2012. nov. 4. 20:59
2/7 A kérdező kommentje:
köszi letöltöttem na de itt csak a felírat meg 2valami furcsa fájl van benne hogy nézzem meg? a vidit? xD
2012. nov. 5. 18:04
3/7 anonim válasza:
Itt van egy videó, gondolom illik a felirat hozzá.
És az a két furcsa fájl, milyen fájl?
A lényeg, a felirat és a videó neve egyezzen meg, a többi nem fontos.
Általában a felirat mellék beraknak fontokat(a betűtípusokat) ezeket telepíteni kell, vagy nem is muszáj.
Amit még egybecsomagolnak egy sima word fájl, az fordító/lektor/esetleg formázó nevével, a verzió amihez illik stb. Ha meg van a felorat akkor minden rendben :)
4/7 A kérdező kommentje:
18:41 hát amit mondott nekem az teljesen angolul volt xDDDDDDDDDDDDDDDD a 90%-t nem értettem xD am ennek most kb az a lényege hogy ki akar jutni az anime világból vagy mi?
2012. nov. 9. 15:57
5/7 A kérdező kommentje:
+azt kellet volna csinálóm amit ő? xD
2012. nov. 9. 15:57
6/7 anonim válasza:
Gondolom igen xd Hogy érted, hogy angolul volt? :O
A videó mellé be kell illeszteni a magyar feliratot. A videó önmagában angol feliratos.
7/7 A kérdező kommentje:
jókor szólsz... -.-
2012. nov. 12. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!