Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit lehet csinálni a mondoCON-on?

Mit lehet csinálni a mondoCON-on?

Figyelt kérdés

Leírnátok nekem mindent róla?

Jegyár

programok

ti hol veszitek a cosplayt?

Egyedül mennék... de még soha sem voltam...

És az Animekarácsony?????

2012. okt. 14. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ma volt az utolsó nap szóval tök mind1 :D
2012. okt. 14. 15:59
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tök mindegy... nem pont az őszire gondoltam... lesz következő is...
2012. okt. 14. 16:20
 3/7 A kérdező kommentje:
-.-
2012. okt. 14. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen , de messze van még .. xD

Majd ha jönnek róla hírek megtudjuk.

Jegyér gondolom ugyanúgy 2500ft lesz amiből 1000ft levásárolható

Cosplay-tneten megrendeled ha gazdag vagy , ha nem elkészíted.

Programok , cosplay , xboxon animés játékok (remélem jövőre lessz One Piece Pirate Warrior)

2012. okt. 14. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi...bár egy kicsit bővebb választ vártam volna.

"Lesz" csak egy SZ. :)

2012. okt. 14. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Jegyárat előttem írták.

Program: leginkább szerintem a sok cosplayes fotózása a legérdekesebb XD De mindig van 2 cosplay verseny egy nagy színpadon Craftmanship (ahol csak a ruha számít) és Performance (előadás zenés, táncos, előadások jelmezben) különböző témákban előadások, karaoke, játékok, rajzverseny, valamilyen filmvetítés, vagy koncert, és ugye a rengeteg vásárlási lehetőség, angol nyelvű mangáktól kezdve mindenen át.

cosplay: venni nem lehet=( vagy csak nagyon nagyon drágán rendeltetni külföldről. Általába varrni illetve varratatni szokták.

2012. okt. 16. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ott vannak a programok, jegyárakat is megnézheted, sokat nem változik.

Hogy ki mit csinál ott, attól függ mi érdekel. Lehet cosplayben mászkálni (magadnak csináld, venni drága és nem is mindig néz ki jól), másokat lehet fotózni, karaoke, xbox meg ddr meg mindenféle, amv vetítések, versenyek, rajzolás, stb amit akarsz. Ismerkedni is lehet és hülyülni másokkal. Nem nehéz, végülis itt mindenki hasonló érdeklődésű.:)

2012. okt. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!