Animések, első részek alapján szerintetek mely animék a legjobbak a mostani szezonból?
Szerintem a Magi ,a Tonari,a Btooom! ígérkezik nagyon jónak , és valamiért az első évada nem , de a Medaka Box Abnormal első rész után jónak tűnt :D
A Robotics;Notes-t és a Psycho Pass-t még nem láttam , de mind2 nagyon jónak tűnik .
Amit sajnálok mert jobbra számítottam , az a Zetsuen no Tempest , a K , a CodeBreaker és a ShinSekai Yori , a többit átlagosnál kicsit jobbnak mondanám .
Nektek első rész alapján melyik tetszett ?
Engem is nagyon érdekel az őszi szezon, de még várok velük hogy több rész kijöjjön mert nem szeretek lassan haladni az animenézéssel xDD
De a trailer alapján a K és a Btooom tetszett a legjobban, de a Psycho Pass-re és a Zetsuen no Tempest-re is kíváncsi vagyok ^^"
húú, a legtöbb tetszik :D
amelyiken gondolkozom még a Shin Sekai Yori.
De a Chuunibyou, Code:Breaker, BTOOOM!, Tonari, Sukiyo, Kamisama Hajimemashita, Zetsusen, K, Kintama, Bakuman 3, Jormungand 2, Magi(de nem jött be annyira)
A többit még nem láttam felirat vagy idő hiányában, d egyenlőre ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!