Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok nekem írni pár...

Tudnátok nekem írni pár "fetrengős" kategóriájú vígjáték animét?

Figyelt kérdés

Ha lehetőleg ne shoujo legyen, és ne olyan, ami ezek között található: Baka to Test to Shoukanjuu, Sket Dance, Gintama, Beelzebub.

Ha lehet olyan anime legyen, amin szanaszét röhögi magát az ember. :)

2012. okt. 12. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

One Piece

Toradora!

Cross Game

Tonari no Kaibutsu-kun

Haiyore!Nyaruko-san

A legjobbakat már leirtad , a beelzebub-ot és a gintamát

2012. okt. 12. 23:05
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, bár írtam hogy Shoujo anime nem nagyon kell.. De hát, köztük is lehet jó. :)

Amúgy a One Piece-t, meg a Toradora-t is láttam/nézem. Ja, és a következő válaszolóknak üzenném: Ha lehet ilyen shounen-fight animék nem kellenek (mint pl. a Bleach), mivel azok tömkelegét úgy is láttam. :) Előre is köszi!

2012. okt. 12. 23:22
 3/14 anonim ***** válasza:

Pár nevezés a kategóriába:

Full Metal Panic: Az első évad amolyan vegyes (vígjáték-akció). A második évad (Fummoffu) a vígjátékra helyezi a hangsúlyt. A harmadik komorabb, de készült hozzá egy OVA, hogy picit ellensúlyozza :)

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan: a legelvetemültebb anime amit eddig láttam. Meglehetősen morbid, de azért "aranyos".

Yondemasuyo, Azazel-san: kis démonidéző-nyomozós anime sorozatocska. Ez is morbid néhol...

Katekyo Hitman Reborn: az eleje vicces Családépítős történet (amolyan mafiás stílusban). A későbbiekben egyre inkább harcos anime irányba megy el.

Boku wa Tomodachi ga Sukunai: kis klubbélet ami felkészíti a résztvevőket arra mikor majd veszett népszerűek lesznek és sok barátjuk lesz. Csak ebben a barátszerzős részben igencsak gyenge minden tag :)))

2012. okt. 13. 00:54
 4/14 anonim ***** válasza:
One Piece mióta "fetrengős" vígjáték anime??? Vannak benne poénok, de a fetrengőstől messze van.
2012. okt. 13. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Seitokai Yakuindomo :DDD én már sírtam
2012. okt. 13. 10:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Legjobbak közt tényleg a FMP van (Fumoffu) ,bár ez egy alap mű: )

Wagnaria(Working):Fetrengős.

Ranma1/2:Ennél viccesebbet nem fogtok találni.

2012. okt. 13. 19:51
 7/14 A kérdező kommentje:

Farkassacred:

Most belekezdtem az FMP-be oltári jó! A Wagnariát láttam, Ranmát is láttam. Bár egyik se volt olyan, mint a Baka to Test to Shoukanjuu. Az valami eszméletlen beteg, idióta anime. (Pozitív értelemben). Egyébként köszi mindenkinek a válaszokat!

2012. okt. 13. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem az nagyon Fantázia :D de azért megnézem , 12 rész nem a világvége.

Arakawa Under the Bridge:fetrengős kellőképpen.

2012. okt. 14. 09:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Az Arakawa Under the Bridge-t is láttam, az is nagyon tetszett. :)
2012. okt. 14. 10:06
 10/14 anonim válasza:

Sajna már szinte minden kedvencemet elmondták, azonban a Mitsudomoét még nem írták! Ha "fetrengős" kategóriájú vígjáték animét akarsz, a Mitsudomoét nem szabad kihagyni!

(Valamint még a fetrengős kategóriához ajánlanám a Zoku Sayonara Zetsubou Sensei-t. Habár még nem láttam, de néhányan már ajánlották)

2012. okt. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!