Lala98 kérdése:
Tudtok hasonló animét, mint a Sword Art Online?
Figyelt kérdés
Lehetőleg legyen benne több romantikus és perverz rész,mert ezeket ebből kihagyták. -.-2012. okt. 10. 20:41
1/12 anonim válasza:
Az hogy keverik a műfajokat , ráadásul szarul , az gáz .
1 halálos mmoba romantikát rakni NEM POÉN ! MEGDÖGLENI NEM POÉN! És kicsit idegesítő hogy ezt csinálják ..
2/12 anonim válasza:
Hogy egy értelmes választ is kapj:
Itt fel van sorolva az összes hasonló anime. Viszont perverz rész egyikben sincs annyira...:S
3/12 anonim válasza:
4# Magyarázd már el nekem, hogy miért szar dolog?! Abba nem gondoltál bele, hogy valaki pont ezt a két műfajt szereti együtt látni? Én is köztük vagyok, és nekem tetszett. Annyi is elég lett volna, hogy neked nem tetszik, de attól független más élvezheti, és tarthatja poénosnak.
4/12 anonim válasza:
Tarthatja poénosnak , igen 4000ember meghalt király röhögjünk ..
Nagyon poénos , slice of life egy mmorpgben , legalja..
5/12 anonim válasza:
Mondtam, akkor ne foglalkozz vele és kész! Mit kell elvenni más kedvét? Ha nem tudsz jót szólni akkor inkább ne szólalj meg. Először is megértettük, hogy neked nem tetszik, többször nem kell koptatnod a billentyűzetet. Én sem vagyok oda érte, mert szerintem unalmas, de attól még nem mondom, hogy szar, mert mások szeretik.
6/12 anonim válasza:
"Lehetőleg legyen benne több romantikus és perverz rész,mert ezeket ebből kihagyták. "
Még jó...
7/12 mirror06 válasza:
Ha raktak volna bele ecchit az egész egy nagy fos lett volna szerintem.
Accel World hasonlít a legjobban SAO-ra. Ha perverz animét akarsz, akkor például ott van a To Love Ru.
8/12 pocokpontknight válasza:
nem tudom láttad-e már a Log Horizon-t nagyon hasonló és szerintem jobb is :D
9/12 antrax93 válasza:
Az első válaszoló valami nagyon intellektuális ember lehet, nagyon értesz a műfajokhoz és egyből ráéreztél hogy "1 halálos mmoba romantikát rakni NEM POÉN !" hát nem poénból lett belerakva, élet tapasztalat is látszik "MEGDÖGLENI NEM POÉN!" ezen szakadok: "És kicsit idegesítő hogy ezt csinálják .." ha ennyire idegesít akkor az életed is idegesít mert itt is van romantika meg valószínűleg meghalnál ha ledöfnélek egy kardal és valoszínüleg nem lenne poén, áh istenem de minek kellett ide írni ha nem tetszik retard, kommentelj inkább a hello kitty-s kérdésekre, ja és "..." nem maradhat le...
10/12 antrax93 válasza:
Ja és ha már így belementem akkor írok egy választ is a kérdezőnek, ha olyan anime kell ahol több a romantika és perverzitás (olvasd el amit írtál hogy hogyan is hangzik) akkor itt:( [link] ) keress magadnak egyet van választék, jó nézelődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!