Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, igazán jó, izgalmas...

Animések, igazán jó, izgalmas Seinen animét ismertek?

Figyelt kérdés

Igazi jó seinen animét keresek , Psychological/Mystery/Fantasy vonalon /utóbbi nem fontos/ , viszont lényeg hogy jó története legyen !

Ilyesmikre gondoltam mint pl: Code Geass , Mirai Nikki , Elfen Lied , Angel Beats! , Steins;Gate , Berserk , Claymore , Mnemosyne , Durarara!! , Baccano ,Higurashi/Umineko

Nem baj ha brutális .

Nem kell ismertnek lennie , csak legyen jó storyja .

Mindenkinek zöld kezet adok aki normális választ ad !

2012. okt. 6. 06:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Amiket elsőnek mondtam volna, azokat már láttad XD

Talán tudok mondani párat, de nem biztos hogy felérnek az általad említettekkel..

K : még csak most kezdték el (mal szerint 5-én), de a trailer alapján nagyon érdekesnek ígérkezik

Ao no Exorcist : nem biztos, hogy ide való, de azért nem volt rossz :D

Busou Shinki : szintén most készül, szóval nem tudok róla sok mindent

Aoi Bungaku Series : egy kicsit érdekes, de szerintem tetszeni fog :)

Trinity Blood : nekem nem nyerte el a tetszésem, maga a sztori sem tetszett, de talán csak azért, mert nem bírom a vámpíros animéket o.o

Deadman Wonderland : Nem tudok mit hozzáfűzni :D elezdtem nézni, és nem tudtam abbahagyni..eszméletlen *-*

Nem biztos hogy mind elnyeri a tetszésedet, de remélem tudtam segíteni

2012. okt. 6. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Brave 10.
2012. okt. 6. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Monster: [link]

seinen-ből toronymagasan a legjobb anime amit eddig láttam.

78 rész, de ebből magyar felirat is csak 24. részig van, mert nemigazán ismert anime.

Another: [link]

Ez még elég friss anime, mindössze 12 réssszel.

2012. okt. 6. 11:14
 4/13 A kérdező kommentje:

A szerzonban sok midnent nézni fogok, a K-t is, bár zetsuen jobban fog érdekelni de majd meglátjuk.

Ao no exorcistet és a deadman-t láttam , de ezek shounenenk , az ao tömeg shounenek egyike , a dw-viszont elég érdekes volt :D

Ao bungaku-t és a trinitit köszi ezeke már 1ideje fentvannak a várakozók közt :D

Brave 10 -el elején nemvolt semmi bajom , de a 8-10ik résznél már lehetett tudni milessz a vége , így a vége nagyon nyilt volt , ráadásul eléggé sablon karakterekre épített.

Monster-t nagyon meg akartam nézni régen is most is , csak sajnos elég hiányos az angol tudásom , így felirat nélkül nem sokat érek.

Another nemigazán jött be , feléig megvolt a végső állomás hangulat , utána viszont leeresztett és a végét ugyanúgy elrontották mint a Shiki-nek :S

2012. okt. 6. 12:40
 5/13 anonim ***** válasza:

jigoku shoujo (pokoli lány)?

[link]

Van belőle 3 évad, bár sokak szerint a második évad után eléggé leesett a sznvonala, de szerintem még az is élvezetes évad volt. Eléggé lélektani anime, ha a történetek mögé nézel és elgondolkodsz rajta, hogy szerinted mit miért tettek a főszereplők, mit érdemel a bűnös, illetve hogy miért képes eladni az ember a lelkét akkor rájössz hogy ez egy igazán különleges anime.

2012. okt. 6. 13:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt is láttam mind a 3 évadot , első évada se jött be annyira , nem volt rossz de nem tetszett a sok külön rész miatt.
2012. okt. 6. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Shinrei Tantei Yakumo
2012. okt. 6. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Seinen? Akkor Pandora Hearts. Csak ajánlani tudom, és azt mondani, hogy ha tetszik, akkor olvasd el a mangát, sokkal tovább viszi a történetet, ami egyre véresebb és bonyolultabb lesz. Meg van benne pár mindfuck csavar is.
2012. okt. 6. 20:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Ao no exorcist minden, csak nem seinen...

Seinen:

Darker than Black (kötelező darab!!!!!)

Shiki (ez is)

Hellsing Ultimate

Umineko no naku koro ni

Kara no Kyoukai MOvie-k

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex

Gantz

Fate/zero (ezt is mindenképp nézd meg)

2012. okt. 8. 16:03
 10/13 A kérdező kommentje:

ma 16:03

Köszi de ezeket mind láttam :D

A Shiki végéért nagy kár :S

2012. okt. 8. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!