Animések, igazán jó, izgalmas Seinen animét ismertek?
Igazi jó seinen animét keresek , Psychological/Mystery/Fantasy vonalon /utóbbi nem fontos/ , viszont lényeg hogy jó története legyen !
Ilyesmikre gondoltam mint pl: Code Geass , Mirai Nikki , Elfen Lied , Angel Beats! , Steins;Gate , Berserk , Claymore , Mnemosyne , Durarara!! , Baccano ,Higurashi/Umineko
Nem baj ha brutális .
Nem kell ismertnek lennie , csak legyen jó storyja .
Mindenkinek zöld kezet adok aki normális választ ad !
Amiket elsőnek mondtam volna, azokat már láttad XD
Talán tudok mondani párat, de nem biztos hogy felérnek az általad említettekkel..
K : még csak most kezdték el (mal szerint 5-én), de a trailer alapján nagyon érdekesnek ígérkezik
Ao no Exorcist : nem biztos, hogy ide való, de azért nem volt rossz :D
Busou Shinki : szintén most készül, szóval nem tudok róla sok mindent
Aoi Bungaku Series : egy kicsit érdekes, de szerintem tetszeni fog :)
Trinity Blood : nekem nem nyerte el a tetszésem, maga a sztori sem tetszett, de talán csak azért, mert nem bírom a vámpíros animéket o.o
Deadman Wonderland : Nem tudok mit hozzáfűzni :D elezdtem nézni, és nem tudtam abbahagyni..eszméletlen *-*
Nem biztos hogy mind elnyeri a tetszésedet, de remélem tudtam segíteni
A szerzonban sok midnent nézni fogok, a K-t is, bár zetsuen jobban fog érdekelni de majd meglátjuk.
Ao no exorcistet és a deadman-t láttam , de ezek shounenenk , az ao tömeg shounenek egyike , a dw-viszont elég érdekes volt :D
Ao bungaku-t és a trinitit köszi ezeke már 1ideje fentvannak a várakozók közt :D
Brave 10 -el elején nemvolt semmi bajom , de a 8-10ik résznél már lehetett tudni milessz a vége , így a vége nagyon nyilt volt , ráadásul eléggé sablon karakterekre épített.
Monster-t nagyon meg akartam nézni régen is most is , csak sajnos elég hiányos az angol tudásom , így felirat nélkül nem sokat érek.
Another nemigazán jött be , feléig megvolt a végső állomás hangulat , utána viszont leeresztett és a végét ugyanúgy elrontották mint a Shiki-nek :S
jigoku shoujo (pokoli lány)?
Van belőle 3 évad, bár sokak szerint a második évad után eléggé leesett a sznvonala, de szerintem még az is élvezetes évad volt. Eléggé lélektani anime, ha a történetek mögé nézel és elgondolkodsz rajta, hogy szerinted mit miért tettek a főszereplők, mit érdemel a bűnös, illetve hogy miért képes eladni az ember a lelkét akkor rájössz hogy ez egy igazán különleges anime.
Ao no exorcist minden, csak nem seinen...
Seinen:
Darker than Black (kötelező darab!!!!!)
Shiki (ez is)
Hellsing Ultimate
Umineko no naku koro ni
Kara no Kyoukai MOvie-k
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Gantz
Fate/zero (ezt is mindenképp nézd meg)
ma 16:03
Köszi de ezeket mind láttam :D
A Shiki végéért nagy kár :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!