Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az annyira tetszik egy animébe...

Az annyira tetszik egy animében amikor mindenki kivan hűlve a főszereplőn hogy nilyen erős tudnátok mondani olyan animéket amiben ilyen jelenet van?

Figyelt kérdés

2012. okt. 3. 23:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem akarok Spoilerezni így konkrétumot nem írok, de most ugye legutóbbi részben legyőzték Hodiékat, de még a bárkával mindig kell kezdeni vmit+felfog tűnni 2 új szereplő+Caribo még mindig a szigeten van+Luffy még nagyot fog alakítani az arc befejézésül :D

ez mangában kb 3-4 rész volt, ha nem húzzák el animében akk 3ba belefér, de sztem elfogják mint általában...

2012. okt. 5. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:

a kérdésre:

nekem az is tetszett mikor a Naruto Shippuudenben Pein ellen harcoltak, megérkezett Naruto és egy ütéssel szétcsapta a Démon Pein-t, na akkor mindenki nézett egy hosszút

2012. okt. 5. 14:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Az nagyon faja hogy 11 válaszból 4 válaszol a kérdésre a többi meg azt vitatja hogy milyen zsír anime az One Piece
2012. okt. 5. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:
van benne sok olyan jelenet, amire kérdeztél ^^
2012. okt. 5. 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem pont azt vitattuk, hogy milyen jó :P

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak a HxH jut eszembe, mikor az arénás részeknél mindenki meglepődött, hogy két gyerek milyen könnyedséggel kiüti a felnőtteket, meg a részek vége felé azt a két harcost.

2012. okt. 5. 17:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Az egész OnePiece szerintem erről szól, hogy Luffyból senki nem nézi ki mekkora ereje van, utána meg megy a hűha. :D
2012. okt. 6. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!