NARUTO FANOK! :D Mit gondoltok erről a képről? Mármint a manga feliraról? :D:D:/lent/
Figyelt kérdés
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Karola%20w-w/Asztal/akatsukikabab%E1cskaa%20%5E%5E/namost%20jot%20mentetteeeeeeeem=$$.jpg :D:D szerintem van benne egy kis yaois beütés :D:D: ti hogy gondoljátok?:D2012. okt. 3. 14:28
1/7 anonim válasza:
Sajnos valamiért nem látok bele a gépedbe.
2/7 anonim válasza:
Normálisan netról linkelj , nemvagyok énse látnok hogy belelátok a C meghajtód doku mappába..
3/7 A kérdező kommentje:
uff. basszus most nagyon szőkének érzem magam-.-(Y) bocsi^^" itt a link: [link] <-- Kyuubi beszólása NArutonak, léci ne nagyon nézettek szőkének ^^" :D
2012. okt. 3. 21:00
4/7 anonim válasza:
Ha tényleg ezt mondja, akkor nagyon b*zis.
5/7 anonim válasza:
a Kyubi csak annyit mondott hogy egyedül Sasuke-t sikerült megcsókolnia...ami igaz is...awkward...
6/7 A kérdező kommentje:
tényleg ezt mondja, mikor olvastam én is meglepődtem :D:D
2012. okt. 5. 19:54
7/7 anonim válasza:
mit kell ezen meglepődni?ez benne van az egyik részben mikor naruto felugrik sasuke padjára de véletlenül meglökik és megcsókolja őt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!