Tudnátok olyan animéket mondani amiben fekete kardok szerepelnek? És tudnátok olyan animéket mondani amiben a tűz szerepel?
sztem ez a kérdés -már bocs- sz@r :D olyat ami FEKETE kardokról szól? :D miért fontos az h a kard fekete legyen? Bleach-ben van jó sok kard meg az Afro Samurai is kardos -nagyrészben
a tűz meg nagyon sokban benne van,pl:
Narutoban az egyik fontos klán képességei tűz eleműek plusz a Kilencfarkú róka is tűz elemű
Bleachben a főkapitányé a legerősebb tűz elemű lélekölő kard
One Pieceben a főszereplő testvérének tűzből van a teste
stb stb stb
Fekete kardok??? xDDDDD
Tűz: Naruto,Bleach
Ez most valami vicc ?
Tűz van 1-2 helyen : Fairy Tailban Natsu Tűz sárkányölő mágiát használ,Romeo sima tűzmágus ,Zancrow tűz isten volt.
One Pieceben Ace , ahogy elöttem mondták,Ao no ban Rin nek kék lángjai vannak ha kihúzza a kardját.
Narutoban ott a Katon -stílus , ugye tűz Ninjutsu.
Fekete kard meg .. esteleg Ichigo kardja Bankai-ban.
Luffy megszilárdított keze is fekete , bár ez nem kart, de a Red Hawk nagyot csapott.
.hack//Roots-ban Haseo fegyverei között volt 1 kva nagy fekete kard , amit ráadásul dual wieldben hordta : [link]
FMA-ban fekete kard?O.o hol? Mikor?
Am én tűzzel kapcsolatos animet az Avatar- ang legendája-t ajánlom
Soul Eater-ben van fekete kard,asszem a 8. résztől jön képbe.
Tűz meg van a legtöbb animében. Pl.: Bleach,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!