És valaki már látta,szívesen beszélnék vele erről.
2012. szept. 25. 23:01
2/9 anonim válasza:
Hát igen :D
Aki harcra vágyik kicsit csalódni fog benne :D
Nem volt rossz olyaan gyengéd dráma :D
2012. szept. 26. 12:23
3/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett!! A kedvenc animéim között szerepel :)
2012. szept. 26. 13:51
4/9 anonim válasza:
Az anime vagy az Ova? :DDD mert nekem mind a kettő leírhatatlanul tetszett. De talán az ova jobban. az a kedvencem :)
2012. szept. 27. 18:02
5/9 anonim válasza:
Az ova nekem is jobban tetszett de az animét is imádom.Csak nekem egy kicsit eleinte furcsa volt mert az OVA val kezdtem na meg ez az élénk grafika a sok szín.De a végén teljesen meghatott és minden egyes rész lekötött.Egy izgalmas anime!!Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
2012. szept. 27. 21:36
6/9 A kérdező kommentje:
nekem is a kedvenc animém a Gosick és a Fracktale mellett.
2012. szept. 28. 14:52
7/9 A kérdező kommentje:
na meg persze ez:
Into the Forest of Fireflies` Light : )
2012. szept. 28. 14:55
8/9 anonim válasza:
Hol tudom megnézni az ova-t? én most nézem az animet kicsit fura de nekem tetszik :)
2012. szept. 28. 21:54
9/9 anonim válasza:
piece of shit.
Iszonyatosan túl van hypolva, az OVA-t alig bírtam megnézni elalvás nélkül:DD Amit amúgy az AA-n megtalálsz online.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.