Code Geass, Lelouch Meghal vagy nem?
Sokan azt mondják hogy igen , viszont én akkora Lelouch fan vagyok hogy nemtudok belenyugodni.
Szerintem nem halt meg , mikor megölte Charles-t övé lett a CODE és halhatatlan lett azáltal a végén nem ölték meg , és C.C. nem a levegőbe beszélt ..
Persze ezt jó lenne lezárná egy movie , vagy ova , de ahogy láttam az új code geass 4részes film is csak side story lessz
SPOILER!
Kissé érthetetlen ending volt, de szerintem a mangaka direkt csinálta így, hogy az olvasók, saját maguk találhassák ki a történet végét.
De a valóságban, Lelouch meghalt, mint ahogy olvashatod a spoiler figyelmeztetés alatt, Suzaku ölte meg.
Kár , bár kissé szomorú .
A világ béke létrehozója volt és mégis őt hitték a gonosznak .. :|
Akkor is Respect neki , bár így nemértem hogy miért nem volt CODE-ja ?
SPOILER
Lelouch nem halt meg! Először én is azt hittem, de amikor másodszorra megnéztem az utolsó részt minden kiderült. Mert Lelouch odaadta Suzakunak az erőt ő pedig hallhatatlan lett.
Úgyhogy örülhetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!