Mondanátok Shoujo mangákat amiket online is lehet olvasni?
Crayon Days: Daikirai na Aitsu
Sukitte ii na yo /ennek októbertől lessz animéje is!/
L-DK
Vampire Knight
Black Bird
Sukitte li na yo - lesz animében is
Tonari no kaibutsu-kun - ennek is lesz animéje
Kamisama hajimemashita - ennek is lesz animéje
Black bird
Jungetsu + kareshi
Barajou no kiss
Oresama teacher - nem kifejezetten shoujo, de megéri elolvasni
Hanatsukihime
Hana to akuma
Kiss/hug
charming junkie
Dengeki daisy
Watashi ni xx shinasai
Gauken ouji
Beast master
Kouko debut
L-DK
Nisekoi
Reimei no arcana
Akagami no shirayukihime
Yoroshiku master
Inu x boku ss - van animében is
Hana ni arashi
Merupuri
Nanaco robin
Zettai Heiwa Daisakusen
Moe Kare
Tsuki no Toiko Ai no Kizu
Gals
* Tsuki no Toiki Ai no Kizu
bocsi, elírtam az előbb
Olvastam az általad említetteket, és szeretem is őket. Főleg Kimi ni todoke-t, örökös kedvencem.♡ :)
Ezeket olvasom még:
-Ao Haru ride (lenyűgöző...)
-Stroba Edge (ezt ugyanaz rajzolta, de szerelmi szövések, sokszögek vannak benne, ha ez nem zavar, akkor biztosan tetszene)
-Say i love you (Hát ez nem olyan ártatlan, a Mangafox-on is 18+, de nem durva. A főszereplő srácnak volt egy kis kalandja régebben egy lánnyal, nekem emiatt nem tetszik annyira.)
-Hiyokoi (Van belőle egy rövidke OVA is, de az semmit sem ér. A manga pedig egész aranyos, bár nem nagy szám) :)
-High School Debut (Ez jóó hosszú, nem olvastam végig, csak az első 5 kötetet, de azok nem voltak rosszak.)
-Beauty Pop (Nem valami szép, és nem is valami jó, de az egész le van fordítva magyarra, s online olvasható az animeaddicts-en)
-Last Game (Ez már egyetemistákról szól, de nagyon aranyos, és hangulatos!)
-The Wallflower (Első ránézésre csúnya a rajzolása, de ha tovább nézed, nos... akkor is az marad. DE! Ha megszokod, vagy nem érdekel, akkor nagyon meg lehet szeretni. Jó hosszú, vicces és őrült. Sunako-chan nagyon édes, és az egész manga az, még ha betegesnek is tűnhet) :D
És én ennyit olvasok/olvastam. :) Legtöbbje még fut, de a Strobe Edge, és a Beauty Pop már befejeződött.
Nem tudom, hogy mennyire tetszenének, de egy esélyt adhatsz nekik. :) Oh, és amúgy szerintem minden mangát lehet online olvasni. :)
Nagyon köszönöm hogy leírtad a saját véleményedet is így könnyebb választani :D Bár én jobban szeretek animéket nézni
a Skip Beatnek a folytatása csak mangaként van meg :( És ezért gondoltam hogy akár másokat is olvashatnék,köszönöm hogy leírtátok ^^
Most látom Skip Beat rajongó vagy! :)
Van belőle egy dorama is (Extravagant Challenge), amit én személy szerint imádtam. Nem tudom, hogy szereted-e az ilyeneket, de nekem nagyon bejött.
Sajnos elég befejezetlen, de tudtommal jönni fog egy második évad. :)
Magyarul kb. 10 rész van felrakva a netre, de folyamatban van a feliratozás! :)
Én a mangát/animét nem ismerem, szóval csak így ajánlom. Mivel te ismered őket, lehet, hogy másképp fog tetszeni. De érdemes megnézni! ;D
"Előzetes":
Nekem amik nagyon tetszettek:
Galism
L dk
Akuma de sourou
Kyou no kira kun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!