Kinek ajánljátok a Black Butler-t? Vélemények?
Hát , ha nagy áttörésre vársz , csalódni fogsz .
Nekem már elsőre is fura volt , de teljesen hülyeséget csináltak belőle , én a végén a story-t már untam , azt nem értem miért hypeolják ennyire fel .
Persze ez csak az én véleményem (és én inkább a story-t szoktam előtérbe helyezni) , lehet neked tecceni fog.
Hello! Öhm, nem tudom, hogy azóta rászántad-e magad, de ha nem, akkor itt az én véleményem :)
Nekem iszonyat tetszett a Kuroshitsuji, az egyik kedvencem azóta is :) Az érdeklődési köröm nagyjából megegyezik a tiéddel, viszont ez az anime nemigazán sorolható ezekbe, talán a természetfeletti, csipetnyi komédia, talán egy kis romantika, ha annak veszed a két főszereplő kapcsolatát, és persze a szép bishik :D
A grafikája egyszerűen fenomenális(mondjuk egy 2008-09-es évjárattól nem is várhatunk mást...), a sztorija szerintem jól felépített, de igazán csak a második évadban teljesedik ki. Az első pár rész nehezen indul, de utána észre sem veszed, és vége is a sorozatnak :'(
Összességében csak ajánlani tudom, mindenképp vágj bele, én kellemesen csalódtam benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!