Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kinek ajánljátok a Black...

Kinek ajánljátok a Black Butler-t? Vélemények?

Figyelt kérdés
Lehet elkezdem a Black Butlert, de előtte, kíváncsi vagyok, hogy milyen véleménnyel vagytok róla. Személy szerint, szeretem a shounen, shoujo, romantika, komédia, természetfeletti, shounen ai műfajokat. (A főbb kategóriák ezek.:D)

2012. szept. 4. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát , ha nagy áttörésre vársz , csalódni fogsz .

Nekem már elsőre is fura volt , de teljesen hülyeséget csináltak belőle , én a végén a story-t már untam , azt nem értem miért hypeolják ennyire fel .

Persze ez csak az én véleményem (és én inkább a story-t szoktam előtérbe helyezni) , lehet neked tecceni fog.

2012. szept. 5. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is mindig a storyt helyezem első sorba.:/ Köszi a választ, még várok véleményeket!
2012. szept. 5. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké , viszont ha érdekel PM-be küldök 1-2 animét aminek jó a storyja !
2012. szept. 5. 21:48
 4/5 Gogoon válasza:
100%

Hello! Öhm, nem tudom, hogy azóta rászántad-e magad, de ha nem, akkor itt az én véleményem :)

Nekem iszonyat tetszett a Kuroshitsuji, az egyik kedvencem azóta is :) Az érdeklődési köröm nagyjából megegyezik a tiéddel, viszont ez az anime nemigazán sorolható ezekbe, talán a természetfeletti, csipetnyi komédia, talán egy kis romantika, ha annak veszed a két főszereplő kapcsolatát, és persze a szép bishik :D

A grafikája egyszerűen fenomenális(mondjuk egy 2008-09-es évjárattól nem is várhatunk mást...), a sztorija szerintem jól felépített, de igazán csak a második évadban teljesedik ki. Az első pár rész nehezen indul, de utána észre sem veszed, és vége is a sorozatnak :'(

Összességében csak ajánlani tudom, mindenképp vágj bele, én kellemesen csalódtam benne :)

2013. jan. 3. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most nézem és imádom. Csak ajánlani tudom *kacsint*
2014. febr. 28. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!