Valaki írna nekem olyan animét amiben van szerelem?
Figyelt kérdés
Tőlem akármi lehet benne szerelem mellet csak ne legyen yaoi2012. szept. 2. 23:42
1/21 A kérdező kommentje:
Ja és kérlek ne írjátok hogy nézzek szét animeaddictson és a társain mert én a ti véleményetekre vagyok kiváncsi
2012. szept. 2. 23:56
2/21 anonim válasza:
A Nana tele van csupa szerelmi szállal, kifejezetten ezt a témát boncolgatja. :)
3/21 Aelyon válasza:
Nekem inkább olyan anime kéne amibe nincs szerelem. Kevesebb van belőle.
4/21 anonim válasza:
5/21 anonim válasza:
Csak a tömeg animéket tudom mondani, amiket már biztosan láttál:
Fruits Basket,
FMP,
Kaichou wa maid sama,
Ouran Koukou Host club,
Hotarubi no mori e,
a vándorló palota,
Itazura na kiss,
Karin,
Kyou, Koi o hajimemasu,
nana,
Otome youkai zakuro,
Special a,
vampire knight
yamato nadeshiko shichi henge
Bokura ga ita
natsuyuki rendezvous
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ezek jók, bár nem vagyok akkora shoujo rajongó.
(Nem otaku!xD Csak jó a memóriám!xD)
6/21 anonim válasza:
De ami a biztos kedvencem lesz az a Kamisama Hajimemashita! Majd ha kijön.xD Azt nagyon ajánlom, mert már maga a manga is rettentő jó!
7/21 A kérdező kommentje:
Szeretem ezt az oldalt mert itt válaszolnak a kérdésre és nem azzal jönnek hogy animét csak lányok meg bu.ik néznek
2012. szept. 3. 15:08
8/21 anonim válasza:
Kiaz aki aszongya csak bu*ik néznek ?
ilyeneket szívesen pofánverek ha kell.
9/21 anonim válasza:
Sokak... Van aki elkönyveli az animéket "mesének" csak mert rajzolva vannak, és nem emberek játszák. És egy mesét pedig "csak gyerek" néz. Hát nem tudom, én nem tartom magam olyan nagyon gyereknek, de szerintem a meséből nem lehet "kinőni".:) Mai napig leülök anyámmal megnézni, néhány Walt Disney filmet.:) Az anime pedig, nem kifejezetten gyerekeknek készült. Az nézi aki akarja, legyen az fiú/lány, kicsi/nagy. Csak akinek nagyon elborult elméje van és nem látja a fától az erdőt, képzeli azt, hogy az anime gyerekeknek való.
10/21 anonim válasza:
Sahkugan no Shana
Zero no Tsukaima
Bár mind a kettő kb ugyan az csak ez egyik fatasy a másik pedig mágikus, de imádom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!