Kit csókolnátok meg a képen szereplő animeszereplők közül? ( max 5-öt mondhatsz) ( a képek lent)
Figyelt kérdés
1: [link]
/Guts - Berserk/
2: [link]
/Roronoa Zoro - One Piece/
3: [link]
/Hisoka - HxH/
4: [link]
/Shizuo Heiwajima - Durarara!!/
5: [link]
/Haseo - .hack//Roots & G.U.Trilogy & G.U.Returner/
6: [link]
/Uchiha "Tobi" Obito (csak aki nemtudná a középső nevit xd)(bocs a spoilert) - Naruto Shipuuden/
7: [link]
/Oga Tatsumi - Beelzebub/
8: [link]
/Alucard - Hellsign/
9: [link]
/Dante - Devil May Cry/
10: [link]
/Griffith - Berserk/
2012. szept. 2. 01:04
1/11 anonim válasza:
Régen nagyon anime fan voltam, de ezek közül egyik se "jönne be", ha muszáj választanom, akkor talán az 5-ös.
2/11 anonim válasza:
mivel fiú vagyok ezért Misát a deathnoteból:3
3/11 anonim válasza:
tudom, hogy az animések egy másik síkon élnek, de nem beteges arról fantáziálni, hogy megcsókolsz egy rajzfilmfigurát?:D
4/11 anonim válasza:
3# Nem, mert nem úgy képzeljük el, mint egy rajzot.:D Hanem, mint egy embert. Szóval 3D-ben.xD Meg az egész kis fantázia világ olyan... Na mindegy ezt nehéz leírni.:D Amúgy... 4.5.6.7. Ők a legjobbak, meg még talán Dante.:D
6/11 anonim válasza:
Shizuo-tól félnék XD
Am...Ezek közül egyik se :p
8/11 anonim válasza:
3.válaszolo: ezen fél órát röhögtem...xD am ezekközül egyiketsem...inkább L-t a Death note-bol, és Ciel-t a kuroshitsuji-bol..esetleg még Zero-t aVampire knight-bol és Moses-t a Blood+-bol..
9/11 anonim válasza:
nem mindegyiket ismerem, ezért próbáltam elvonatkoztatni a belsőtől.:D
max öt? ok, itt van öt: 2,4,7,8,9
Ők azok.:)
10/11 anonim válasza:
Zoro az enyém, takarodás van. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!