Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A "Kuroko no basuke" című...

A "Kuroko no basuke" című animének lesz szinkronos változata? És ha igen akkor mikor?

Figyelt kérdés

2012. szept. 1. 14:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Először is nem kezdő animés vagyok csak jobban szeretem hallani szinkronnal és így az animéből is többet látok és nem kell folyamatosan a feliratot olvasnom.
2012. szept. 4. 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Falirattal is fogod látni .. mostani szezonban fut a Kuroko szóval ha lesz is szinkron jó pár év múlva ..

Amit nem hinnék mert csődszélén van az animax.

2012. szept. 4. 17:13
 3/9 halibel ***** válasza:
Én is nagyon szeretem, de szerintem nem lesz szinkron. Próbálj meg talán szinkront kérni az animeaddictson. :)
2012. szept. 8. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:
És az animeaddictson hogy/hol lehet?:)
2012. szept. 9. 16:36
 5/9 halibel ***** válasza:

[link]

Bár szerintem tök cuki japán hanggal, épp most nézem a 22.részt. Az Animax nem fogja leadni, az tuti. Úgyhogy maradnak az amatőr fordító csapatok, bár az probléma, hogy rengeteg szereplő, rengeteg fiú kell hozzá. Ráadásul Kurokot nem tudom magyar hanggal elképzelni :D

2012. szept. 9. 16:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi Huh nekem van egy olyan ismerősöm akinek a hangja passzolna hozzá :)
2012. szept. 9. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Ez gonoszan fog hangzani de nagyon remélem hogy nem lesz.Mert ha lesz én kettő variációt tudok elképzelni: vagy ki*aszottul elcseszik a szinkront mint a Naruto esetében,vagy ebből is olyan tömeg animét csinálnak mint a Bleachből vagy a Narutoból(sorry, de tényleg ez rá a legjobb példa..)Én személy szerint egyiket sem szeretném, mivel a Kuroko no Basuke egy igazán elképesztő anime szerintem.
2012. okt. 22. 03:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát figyelj és ha jó szinkronhangot adnak hozzá? Nem mintha bajom lenne a japán hanggal mert nagyon szeretem így de a felirat jobban elveszi az időt arra ,hogy elolvasd a szöveget aztán meg közbe nézd ,hogy még mi történik közben.
2012. okt. 22. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:
30%
Nem hiszem.Még ha netalántán a főszereplőkét eltalálják, valaki biztos kap valami idegtépő hangot akitől a falba vered majd a fejed.Megértem hogy miért szeretnéd, én speciel ilyen téren nagyon a magyar szinkron ellen vagyok.(Filmekben gyakrabban találják el, ott jobb szokott lenni)
2012. okt. 23. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!