A fairy tail-bol ki a kedvenc szereplőd?
1. kérdés: Ki a leghejesebb szereplő szerinted
2. kérdés: Ki csak ugy szimplán a kedvenced? ( pl:mert erős)
1.válasz : Erza :D Jól néz ki és powa is :D
2.válasz : Sting & Rogue , mert 3.generációs sárkányölők :D és elég powák :D( ha nemtugyaátok kik ők majd a filler évad után meglátjátok :D )
1.: Hát, nagyon sok választási lehetőség van, de nekem Gerard, és Gray...:D
2.: Erza...Gerard...Juvia (Amikor Meredyvel harcol, eléggé beindult Gray miatt) Mirajane...és persze Natsu x)
1: kinézetre birom Natsut.
2: Gazille. Egyszerűen imádom!:D Amikor próbál beilleszkedni, az olyan vicces. :'D
Kedvenceim: Gazille, Gildartz, Luxus, nem sorredben.
Leghelyesebb meg Gazille és Gray.
1. kérdés: Juvia az esetem
2. kérdés: talán Gerard
Amúgy Erzát mind2 kérdéshez írhatnám válaszként, hiszen nagyon helyes, amikor azokat a fura fejeket vágja, ellenben mikor komolyra veszi, akkor kb. bárkit legyőz.
Ui.: kérlek tanuljatok meg helyesen írni.
Nem én voltam az, aki felkért a helyesírásra, én csak harmadik ként csatlakozom a vitához.
DE:
Jellal és Gerard. Én pl nem nézem az animét, csak a naruto-kun-on a mangát olvasom.
Ott Jellal-t Gerard-nak írják! Először csodálkoztam, hogy ki az a Jellal? Aztán rájöttem, hogy ők ugyanazok.
Mangában nemrég hagytam el a századik fejezetet, nem találkoztam még Jellal névvel, csak Gerardal, de ő tök ugyanaz, mint a képen szereplő Jellal.
Remélem nem kavartam nagyot.xD
Ha tévedek, tessék kijavítani! Ember vagyok, tévedni pedig földi dolog.:D
Bocsika az offért.
Jóvan nekem nemproblem , akk valszeg angolositótta a naruto kun a nevet .
Én angolul olvasom a mangát csak azért gondolom.
Ezer bocs, hogy helyesírásra szólítottam fel egyeseket. Amúgy abban igazad van, hogy eredetileg Jellal. Viszont mivel olvastam már Gerard-nak is, illetve előttem szólók Gerard-nak írták, ezért választottam ezt a formát.
(Egyébként attól, hogy japánban Jellal, angolban lehet Gerard a megfelelője.)
1. kérdés: Nekem lucy jön be a legjobban női szereplők közül :D
2. kérdés: Szimplán meg nem szimplán is egyértelműen Natsu+Happy páros a kedvencem. Natsu Lighting Flame Dragon MoD-ja verhetetlen :D Még a Sting&Rogue párosnak is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!