Nektek hogy tetszett az Another című anime?
Nekem alapjáraton tetszett, tök jó ki anime.
Izgalmas, ijesztő, misztikus és jó a történet is.
A szereplők, és a grafika is remek, bár a történet vége kicsit véresre sikeredett, de mégis csak horror!:)
Azt viszont sajnálom hogy az ikres dolog nem derült ki az osztályban, és pont az egyik kedvenc szereplőm volt a + személy.:( De elég nagy csavar!
Mi a véleményetek az animéről, melyik szereplő a kedvencetek?
És szeintetek lesz-e második évad?
Köszi!:D
Another .ekem is tetszett bár sztem ha több részesre tervezik jobban kibontakozhatott vna a dolog, túl gyorsan le zajlott az egész anime sztem :/de bírom az olyan anime karaktereket mint Misaki Mei ,(csöndes vizahúzódó rejtélyes )én ajánlom a figyelmedbe a következő animét ami nálam nagyon favorit nem túl vérengzős inkább misztikus lighthorror :
jigoku shoujo (Hell Girl)
jigoku shoujo Futakomori
Jigoku Shoujo Mitsuganae
2. évad a legjobb :) + ami még nagyon jó "Angel Beats!"ezen szét röhögöd az agyad végén meg elsírod magad :D persze csak ha annyira bele éled magad mint én :D "Elfen Lied" ami még egy mester munka :)"Blood+" "Blood C" ezek is nagyon jók :)
Hát igen tényleg kicsit elharapták főleg a vége felé.
A Hell girl 1 "évadát" láttam, és Blood+ is/Animexen/.
A Blood C tervben van, Elfen lied hmm gondolkodtam rajta régebben, majd még elválik.
Azért köszi! :)
Én nagyon utáltam a Yosuga no Sora-t,mivel nincs befejezve... Ajánlott animét amit tudnék mondani,az a Toradora.
Amúgy most tartok 6. résznél az Another-ben,nekem eddig bejön.
Én nagyon utáltam a Yosuga no Sora-t,mivel nincs befejezve,és én nagyon csodálkoztam az egész történeten. Ajánlott animét amit tudnék mondani,az a Toradora.
Amúgy most tartok 6. résznél az Another-ben,nekem eddig bejön.
Ohh az Another még mindig a kedvencem!!!
Kár hogy nincs folytatása, de amásik ami még megetszett manaság a ghost hound. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!