Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nektek hogy tetszett az...

Nektek hogy tetszett az Another című anime?

Figyelt kérdés

Nekem alapjáraton tetszett, tök jó ki anime.

Izgalmas, ijesztő, misztikus és jó a történet is.

A szereplők, és a grafika is remek, bár a történet vége kicsit véresre sikeredett, de mégis csak horror!:)

Azt viszont sajnálom hogy az ikres dolog nem derült ki az osztályban, és pont az egyik kedvenc szereplőm volt a + személy.:( De elég nagy csavar!

Mi a véleményetek az animéről, melyik szereplő a kedvencetek?

És szeintetek lesz-e második évad?

Köszi!:D

2012. aug. 24. 22:02
1 2
 11/18 Gabi022 válasza:

Another .ekem is tetszett bár sztem ha több részesre tervezik jobban kibontakozhatott vna a dolog, túl gyorsan le zajlott az egész anime sztem :/de bírom az olyan anime karaktereket mint Misaki Mei ,(csöndes vizahúzódó rejtélyes )én ajánlom a figyelmedbe a következő animét ami nálam nagyon favorit nem túl vérengzős inkább misztikus lighthorror :

jigoku shoujo (Hell Girl)

jigoku shoujo Futakomori

Jigoku Shoujo Mitsuganae

2. évad a legjobb :) + ami még nagyon jó "Angel Beats!"ezen szét röhögöd az agyad végén meg elsírod magad :D persze csak ha annyira bele éled magad mint én :D "Elfen Lied" ami még egy mester munka :)"Blood+" "Blood C" ezek is nagyon jók :)

2013. márc. 29. 19:22
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát igen tényleg kicsit elharapták főleg a vége felé.

A Hell girl 1 "évadát" láttam, és Blood+ is/Animexen/.

A Blood C tervben van, Elfen lied hmm gondolkodtam rajta régebben, majd még elválik.

Azért köszi! :)

2013. márc. 30. 12:41
 13/18 anonim válasza:

Én nagyon utáltam a Yosuga no Sora-t,mivel nincs befejezve... Ajánlott animét amit tudnék mondani,az a Toradora.

Amúgy most tartok 6. résznél az Another-ben,nekem eddig bejön.

2014. jan. 17. 21:13
 14/18 anonim válasza:

Én nagyon utáltam a Yosuga no Sora-t,mivel nincs befejezve,és én nagyon csodálkoztam az egész történeten. Ajánlott animét amit tudnék mondani,az a Toradora.

Amúgy most tartok 6. résznél az Another-ben,nekem eddig bejön.

2014. jan. 17. 21:13
 15/18 A kérdező kommentje:

Ohh az Another még mindig a kedvencem!!!

Kár hogy nincs folytatása, de amásik ami még megetszett manaság a ghost hound. ;)

2014. jan. 18. 14:49
 16/18 Ellicica88 válasza:
Szerintem nagyon jó kis anime, de a vége elég öldöklős! Én inkább a vámpírosokért (pl.: Diabolik lovers) vagyok oda! Akazawa Izumi a kedvencem!;)
2014. jan. 25. 16:10
 17/18 anonim ***** válasza:
imádtam :D 2 nap alatt végeztem vele, az egyik kedvencem lett :3
2014. máj. 2. 20:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nemtudnátok linket küldeni hogy van-e magyar szinkron?
2015. márc. 9. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!