Az lenne a kérdés hogy valaki ismere olyan animét amiben egy fiú megment egy lányt?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket hogy A bleach meg Narutó meg a többi ilyen 50000 részes animét ne írjátok2012. aug. 24. 21:33
1/6 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ilyenből kb. 10000 van?:D Meg jó lenne tudni a műfajt, mert én most ha írok neked egy shounen Brave 10-et és te mondjuk egy shoujo Kaichou wa maid sama -t akarsz akkor...:D
2/6 A kérdező kommentje:
Na akkor még annyit fűzök hozzá hogy ha lehet akkor a fiú meg a lány között legyen valamilyen kapcsolat hogy például járnak vagy valami hasonló.Amúgy tudom hogy ilyenből rengeteg van csak nincs külön műfaja + nekem valahogy tetszik amikor mittudom én pl egy gyenge lány megtámadják 5-en pl megerőszakolás rablás gyilkosság miatt és jön egy srác aki könnyedén véresre veri őket
2012. aug. 24. 22:58
3/6 anonim válasza:
Doraemon (1979) ? Nincs sok része csak 1787 :D
Poént félretéve :
Nagyon sok ilyen van :D annyira hogy 1 se jut eszembe de várj gondolkodok :
Dog Days
Dog Days'
HighSchool DxD
Itsuka Tenma no Kuro Usagi
Steins;Gate /Itt sokmindenkit megment , ez 1 érdekes anime a maga módján és nagyon jó /
.hack//Roots & .hack//G.U.TRILOGY & .hack//G.U.Returner /1 történet 1 mmorpg-ben jáccódik/
Angel Beats!
Ano Natsu de Matteru
Brave10
Beelzebub
Code Geass
D.Gray-man
Dance in the Vampire Bound
Fate/Stay Night
Fate/Zero
Fate/Zero 2nd
Elfen Lied
Fractale
Haiyore! Nyaruko-san
Kämpfer
Maken-Ki
Mirai Nikki (TV) /Ez az Elfen Lied és az Angel Beats! a top 3 szerintem :D/
4/6 anonim válasza:
A japán animékben tudtommal a csajok verik a főhösöket. Nem?
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és az feltünt hogy malydnem minden Hentai-ban a lányok kb 16-22 évesek nagy mellekel gyönyürű arcal és szüzek ???
2012. aug. 26. 13:39
6/6 anonim válasza:
Ez nemigaz :D
Oni Chi Chi , csaj kb lolinak nézki :D
De van 1 csomó lolicon hentai is .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!