Tudnátok az InuYasha-hoz és a Kaichou Wa Maid-sama-hoz hasonló animéket?
Figyelt kérdés
előre is kösy2012. aug. 22. 10:32
1/13 anonim válasza:
Akira (tudom nem vígjáték de alapmű) Angel Beats!,Skip beat!
2/13 anonim válasza:
Special A, Hana yori dango. Az első jobb.
3/13 A kérdező kommentje:
kösy előre is
2012. aug. 23. 13:41
4/13 A kérdező kommentje:
de ezt mind láttam
2012. aug. 23. 13:42
5/13 anonim válasza:
2 eléggé eltérő anime. Hm... Inuyasha... Fruits Basket, Itazura na kiss, Narurihyon no mago, otome youkai zakuro, ouran koukou host club, seikon no qwaser(ecchi), Shugo chara!, yamato nadeshiko shichi henge, Zoku Natsume Yuujinchou, Monochrome Factor, Bokura ga it, Brave 10, Chouyaku Hyakunin Isshu: Uta Koi.,Hiiro no Kakera, Kami-sama Hajimemashita, Sword art online, Hakuouki(Szamurájos, és múltban játszódik, van benne szerelem.), Hirtelen ennyi... Remélem tetszik majd valamelyik... Van egy ami nagyon hasonlít az Inuyashára, de annak elfelejtettem a nevét...(De az tényleg kiköpött mása...) Keresem.
6/13 A kérdező kommentje:
ha eszedbe jut mi a neve írd meg kösy
2012. aug. 24. 15:36
7/13 anonim válasza:
Inuyasha alkotójától kezd el nézni a többi műt szerintem :D Ranma 1/2 stb hihetetlen jókat alkotott én szerintem ^^ Első vagyok :)
8/13 anonim válasza:
Megvaaaan!
Ez nagyon-nagyon hasonlít az Inuyashára, az össze kritikus azzal cseszegette a mangakát, szóval elhiheted!:D
9/13 anonim válasza:
Még egyet is találtam!xD
10/13 anonim válasza:
Meg itt egy oldal, ahol az összes Inuyashához hasonló anime le van írva:
Remélem segítettem.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!