Ajánljátok a D. Gray-man-t?
Figyelt kérdés
És ha igen, miért? (Már elkezdtem nézni, és nagyon tetszik! De rettentő hosszú, és nem tudom ,hogy megéri-e folytatni.)2012. aug. 10. 12:58
1/3 anonim válasza:
Hülye vagy! -.-"
Ha tetszik, akkor folytasd!
De am megéri végignézni! Én már kb. 6X láttam az egészet, és még mindig imádom!
Azért érdemes megnézni, mert egy jó élményt nyújt!
Én mindenkinek tudom ajánlani. ^-^
2/3 A kérdező kommentje:
Hát köszi... Már amúgy is folytattam.:) De tudod, nekem nincsen annyi időm, és ezért nem nagyon szeretek hosszabb animékbe belekezdeni. Mikor kinéztem az Inuyasha, Naruto + Shippuuden, Yu-Gi-Oh!, Bleach, Death Note, meg a többi hosszabb animét is nagyon sok időt elvett tőlem. De úgy döntöttem, hogy nagyon tetszik szóval inkább neki feszülök.:) De köszi a választ!
2012. aug. 11. 14:43
3/3 anonim válasza:
Nincs mit! :) Am nekem sincs túl sok időm de a nyaram legjelentősebb része anime/manga vadászattal és nézéssel/olvasással megyel. :) De én ne bánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!