Légyszi mondjatok ilyen filmeket vagy sorozatokat! (vagy esetleg animéket) Egyáltalán létezik ilyen?
pfuuu:D szerintem ez elég gyakori:D
Elég régi sorozat (2009) de a kritériumoknak tökéletesen megfelel:D Boys Over Flowers -letöltés: doramax264.com
-felirat: aejitokki-fansubs.gportal.hu
Vicces, romantikus sorozat, középiskolások, gyűlölik és szívatják egymást, persze csak az elején:D
Én is csak ajánlani tudom a Boys over flowers-t, ennek japán változatát a Hana Yori Dango-t, Heartstrings, My girl, My little bride- Eorin Shinbu (ez csak 2 részes kisfilm, de nagyon aranyos szerintem).
Ezek korai sorozatok, de minden meg van bennük.
Anime talán lehetne a Lovely complex, Peach girl (elsőre fura lehet a grafikája, de megtetszik egy idő után :D )
Kaichou wa Maid-sama, Paradise kiss, Toradora. Skip Beat!!!! -< ezutóbbi egyik kedvencem ^^
Remélem segítettem :)
ANiméket tudok :
Sousei no Aquarion
Aquarion Evol
Skip Beat
Nodame Cantabile
Kimi No Todoke
Special A
Fruit Basket
Most futó Dakara Boku wa, H ga Dekinai is hasonló csak vannak benne echi jelenetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!