Soha!! Nem fogják lefordítani és örülök is neki !!! Felirattal sokkal jobb !!!
2012. aug. 3. 00:39
2/9 anonim válasza:
Remélem soha. A szinkront mindig elrontják, teljesen értelmetlen egy animét szinkronizálni, főleg hogy a japánok hangja teljesen más mint a magyaroké, elég béna lenne.
2012. aug. 3. 00:43
3/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz. De valahogy fárasztó folyton várni az új részt, csak annyiból lenne jó szinkronosan, hogy teljen vele az idő és hamarabb nézhessem tovább:D
Ja, meg valami olyasmit olvastam, hogy július, augusztus környékére tervezték/-ik a szinkronizálását. Csak nem tudom, hogy igaz-e.
2012. aug. 3. 02:56
4/9 anonim válasza:
Fárasztó várni az új részt?
Miért ha hétről hétre várod a magyar szinkronosat ami 5éve lement az nem fárasztó?
Ráadásul hót szar a szinkron , minden anime sokkall jobb felirattal!
2012. aug. 3. 03:45
5/9 A kérdező kommentje:
A szinkron csak azért kell, hogy úgy tűnjön mint ha gyorsabban telne a hét. Érted?
2012. aug. 3. 15:07
6/9 anonim válasza:
Gyorsabban teljen a hét :D van másanime is nemcsak a naruto
Ha hosszú kell ott a Fairy Tail , One Piece, Hunter x Hunter (2011) , Sket Dance
Szezonba futám 50valamennyi anime :D
Plussz vannak nagyonjók amik rég lementek ..
2012. aug. 3. 16:00
7/9 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor lehet. az lesz, hogy elkezdek nézni más animéket.
Köszönöm az infókat.
2012. aug. 3. 21:31
8/9 anonim válasza:
régebben néztem animax oldalán ott már most februárra ígérték hogy sugározzák, gondolom csak szinkronnal sugároznák, de tudtommal nem lett belőle semmi. Egyébként amikor eljutottam a shippuudenig arra gondoltam hogy jó lenne ha lenne, de 5-10 rész után már fel sem tűnik hogy feliratos, sokkal jobb, sima narutót is végig néztem felirattal, sokkal jobb:)
2012. aug. 9. 15:19
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jobb, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!