Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » T mit szerettek jobban? Az...

T mit szerettek jobban? Az animéket, vagy a rajzfilmeket?

Figyelt kérdés

Ha lehet érveljetek is légyszi! És lehet írni példákat,a lényeg,hogy minél jobban fejtsétek ki a válaszaitokat!

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2012. júl. 30. 13:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

A Dragon Ballt pont hogy szeretem :)

Nah meg Myazaki munkait is.

Ami meg jo volt es kihagytam az a Death Note. Altalaban ha nagyon jo es nekemvalo a sztori akkor el tudok tekinteni az anatomiai dolgoktol- de ez szakmai artalom.

Meh ha en rajzolok akkor is inkabb ugy rajzolok mint ahogy az Avataros karakterek vannak, rajz, rajz, de nem oriasi a szemuk meg ilyenek. Es igen az Avatar kulturvilaga erosen a keleti regiobol szarmazik, de a rajzok azok nyugatiasabbak.

Arany kozeput <3

2012. júl. 30. 16:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az anime rajzfilmet jelent.

De inkább a rajzfilm,abból pedig az értelmes fajta,nem azok,amik manapság a rajzfilmcsatornákon mennek.

2012. júl. 30. 18:30
 13/26 A kérdező kommentje:
Az egy dolog,hogy rajzfilmet jelent,ugyanis mégis teljesen mások!
2012. júl. 30. 19:24
 14/26 anonim ***** válasza:
Tudom,tudom,természetesen.Csak megjegyeztem.
2012. júl. 30. 20:15
 15/26 anonim ***** válasza:
76%
Én is inkább animés vagyok. Mert mindig találok magamnak olyat ami tetszik. És szerintem sok anime jóval igényesebb, mint némely rajzfilm.
2012. júl. 31. 08:31
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
Mindenképpen az anime! Én szinte csak animét nézek, egy-két rajzfilm van amit megnéztem, de bizton állíthatom, hogy (szerintem!)az anime jobb.
2012. júl. 31. 09:40
 17/26 anonim ***** válasza:
64%
ANIME
2012. júl. 31. 12:44
 18/26 anonim ***** válasza:
53%

Változó, hangulatfüggő. Mostanában inkább csak az olyan típusú animéket kedvelem, mint a Miyazaki-félék vagy a 5 second per centimeter és a Noitamina sorozatait. (Mint a Honey and Clover vagy a Natsuyuki Rendesvous). egy-kettőt néha találok, ami nem ezek közül van, mint a Gosick vagy a Cowboy Bebop, de én az animére inkább filmként, mintsem rajzfilmként tekintek. Az animékben meg mernek valósítani felnőtteknek szóló témákat is, és nem úgy, mint nyugaton, hogy annak egyből trágárnak kell lennie.

Viszont szeretem a rajzfilmeket is. Bocs, a nem-anime típusú animációs filmeket, hisz például a Brave (Merida, a bátor) sem rajzfilm, hanem 3D animáció. A NSTAF ("nem-anime típusú animációs filmek") közül szeretem az igényesen megvalósított, nem tömegtermékeket. Mint a Brave vagy a Coraline. Ez utóbbi bábanimáció. Vagy a Kell titkát, ami rajzfilm, nagyon igényes. És persze ott vannak a '80-as, '90-es évek rajzfilmjei, a szuperhősöktől kezdve, a Disney sorozatokon és Don Bluth filmjein (Minden kutya mennybe megy, Egérmese) át a rózsaszín nyalókaországig (Szíves-színes Gondos Bocsok). Ki ne felejtsem a német, ausztrál, spanyol, francia, szovjet, csehszlovák és magyar rajzfilmeket. És ma is készülnek jó animációs filmek Amerikán és Japánon kívül is, csak a kutya nem figyel fel rájuk. Például a spanyol Nocturna (Az elveszett csillag).

A kérdésre a válaszom, hogy nem tudok dönteni a kettő között, mert mindkettőben van olyan, amit szeretek (példák fent), és amiket ki nem állok (pl: Naruto; Shugo Chara; MLP - Friendship of Magic; Family Guy; Ed, Edd, Eddy;)

Finally, vannak olyan animék, amiket a felületes szemlélő nem tud elkülöníteni a rajzfilm kategóriától, mert egyszerűen nem tudja, hogy az anime. Alfréd a kacsa, Nils Holgersson, Kalánka néni, Heidi, Juharfalvi történetek, Maja a méhecske.

2012. júl. 31. 17:31
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
rajzfilmeket
2012. júl. 31. 18:45
 20/26 anonim ***** válasza:
84%
Mindkettőt szeretem. Mindkettőben vannak rosszak, jók is. Hihetetlen jó történeteket tudnak keríteni mind a rajzfilmekhez, mind az animékhez.
2012. júl. 31. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!