Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok mondani valami jó...

Tudnátok mondani valami jó animet?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem mondani valami jó animet ? Narutot nézek és láttam az eddigi megjelent össze részt , dragon ball-t is ismerem, bleach az nem is érdekel :D , fullmetal alchemist láttam párat . Valami jót mondjatok !!Aminek sok része van ! Nem baj ha feliratos !!!!!! Előre is köszönöm

2012. júl. 20. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem mind közül a kedvencem a Full Metal Alchemist :D Kiemelkedően jó történetvezetése van, és hihetetlenül izgalmas. Szeretem még a Death Note-ot, szinte Agatha Christie szintű nyomozós szál van benne :D A full metal panic is jó, ki lehet találni minek a készítőitől van, ez inkább ilyen futurisztikus. Viszont van egy FMP Fumoffu változata, az a főszereplők iskolás napjait mutatja be. Kellően komoly, igényes, de humorban messze messze veri az összes animét amit valaha láttam :D

Kicsit elvontabb, véresebb anime a Hellsing, vallásos-vámpíros inkább. Ez is a kedvenceim közé tartozik, nagyon izgalmas.

Ami viszont számomra a FMA-val egy szinten van, az az Afro Samurai :D Hihetetlen története van, nagyon jól kivitelezett, néha igazán szívszorító. Ja, és véresebb animét sem láttam még, a főszereplő meg olyan szinten stílusos, hogy öröm nézni :D Ha nem tántorít el ez, akkor ezt az animét ajánlom a legjobban.

Egyébként igyekeztem olyanokat összeválogatni, amiben nem kisgyerekek szerepelnek, hanem minimum középsulisok. Engem idegesíteni szokott mikor a sok 8éves pattoog, nemtudom hogy vagy vele :D

2012. júl. 20. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !! Hát jah engem is idegesít xD !! Befejeztem a kertvárosigetó -t és nagyon faja :D egy agyfárasztó ,kár hogy 3 évada van csak !!
2012. júl. 20. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
jajj, az igazi mindfuck, láttam belőle pár részt :D a FMP Fumoffu az kb az a kategória, de azon már tényleg könnyesre röhögöd magad :D
2012. júl. 21. 10:51
 4/5 anonim válasza:

Énis ugyanezeket kezdtem nézni és énis igy álltam a blechez egyszer rávettem magam h megnézzem az elsö részt nemtecett mindent csináltm közbe igy nemis értettem ott megfogadtam h én ezt többet nemnézem 1 2 hónap eltetlt nemolt mit nézzek és ugydöntöttem neki esek mégegyszer és azóta is nézem elsöre nekemse tetszett de kezdtem nézni és rájöttem hogy baromi jó anime :) ersze ha neked nem teccik nem kell eröltetni de azért megnézhetsz 1 2 részt hátha bejönne :)

ezen kivül a full metal panic , a blue gender ezek ugyan nem hosszuak de magyar szinkronosak :) animékbe sajnos a legtöbb 10-30 részes nagyon kevés van ami több :/ ott van az inuyasha annak a 110en valahanyadik rész után feliratos és van még az inuyasha final act is , a naruto moovie-k a naruto shippuuden moovie-k mivel irtad h nézed a narutot , aztán ot van a yu-gi-oh nak 220 része mert nincs végig szinkronozva , van a yu-gi-oh gx , yu-gi-oh 5d's , yu-gi-oh zexal ezek sak feliratosak.

2012. júl. 21. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Mirai Nikki

Angel Beats!

Elfen Lied

Hunter x Hunter (2011) jelenleg fut

One Piece - szintén fut

GIntama

Gintama'

Fairy Tail

2012. júl. 21. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!