Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animékben vannak...

Katalin Zsuzsanna kérdése:

Milyen animékben vannak egynemű párok?

Figyelt kérdés

Nos olyan animéket szeretnék nézni amik egynemű párokról szólnak, nem baj ha sci-fi. Úgy értem fiú a fiúval, lány a lánnyal. PL: Gravitation.

Az nem baj ha nem magyar nyelvű, de legyen magyarul feliratozva. Nem baj ha csak a címe van meg, de jó lenne, ha egy elérhetőség is lenne:)

2012. júl. 5. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Utena

Strawberry panic

Kannazuki no Miko

2012. júl. 5. 21:26
 2/8 Ciana válasza:

Az előző írt lányokkal, így én most az ellenkező nemmel:

Junjou Romantica

Sekaiichi Hatsukoi

Koi Suru Boukun

Loveless

Sukisyo

2012. júl. 5. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Valami elérhetőséget is tudnátok adni hozzá? Oldalt, ahol megnézhetem online, vagy leszedhetem?
2012. júl. 6. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:
[link] Itt lehet online nézni, azt hiszem.:)
2012. júl. 6. 11:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos itt nem találom őket:(
2012. júl. 6. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Strawberry panic:

-anime: [link]

-felirat: [link]

-online: [link]

Loveless:

-online: [link]

Bár szerintem, ha beírod az anime címét, meg mellé, hogy 'online', vagy '1. rész' kiad pár linket. Esetleg; anime címe + torrent, és megnézed melyiknél van a legtöbb seed. Bár előnyös, ha keresel hozzá magyar feliratot, mielőtt letöltöd.:)

2012. júl. 6. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Kire papa [nem ajánlóm]

Maria-sama ga miteru, haru, 3rd, 4th

Candy Boy [animeaddicts-on fent van]

Kuttsukiboshi

El cazador de la bruja, Noir, CAANAN -ezekben nincs kronkrét testiség, de belehet sorolni a shoujo ai-ba.

Most több nem jut eszembe vagy már írták, nem gépen vagyok, de tudok adni majd 2+2 olyan oldal amin rengeteg anime van, pár torrent-es oldalt is leírok (ezekre amlékszem) : bakabt, nyaa.eu, animetake.

2012. júl. 6. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikre te gondolsz az a Shounen-Ai (fiuk) és Shoujo-Ai (lányok) mal toplistán keresgess biztos lesznek.
2012. júl. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!