Milyen animékben vannak egynemű párok?
Nos olyan animéket szeretnék nézni amik egynemű párokról szólnak, nem baj ha sci-fi. Úgy értem fiú a fiúval, lány a lánnyal. PL: Gravitation.
Az nem baj ha nem magyar nyelvű, de legyen magyarul feliratozva. Nem baj ha csak a címe van meg, de jó lenne, ha egy elérhetőség is lenne:)
Utena
Strawberry panic
Kannazuki no Miko
Az előző írt lányokkal, így én most az ellenkező nemmel:
Junjou Romantica
Sekaiichi Hatsukoi
Koi Suru Boukun
Loveless
Sukisyo
Strawberry panic:
-anime: [link]
-felirat: [link]
-online: [link]
Loveless:
-online: [link]
Bár szerintem, ha beírod az anime címét, meg mellé, hogy 'online', vagy '1. rész' kiad pár linket. Esetleg; anime címe + torrent, és megnézed melyiknél van a legtöbb seed. Bár előnyös, ha keresel hozzá magyar feliratot, mielőtt letöltöd.:)
Kire papa [nem ajánlóm]
Maria-sama ga miteru, haru, 3rd, 4th
Candy Boy [animeaddicts-on fent van]
Kuttsukiboshi
El cazador de la bruja, Noir, CAANAN -ezekben nincs kronkrét testiség, de belehet sorolni a shoujo ai-ba.
Most több nem jut eszembe vagy már írták, nem gépen vagyok, de tudok adni majd 2+2 olyan oldal amin rengeteg anime van, pár torrent-es oldalt is leírok (ezekre amlékszem) : bakabt, nyaa.eu, animetake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!