Milyen eltérések vannak a Kuroshitsuji manga és anime között?
És is végignéztem az animét (special-ökkel és mindennel együtt :D), és belekezdtem a mangába is. Igaz, még csak 5 fejezetet olvastam el, mert a többit egyszerűen nem engedi letölteni, de már ebből is meglátszik, hogy nem volt mangahű az anime... A mangából például kimarad Sebas-chan olasz üzletember sütése is, ugyanakkor bemutatja a drága Sebby-nk egy napját, de a történet elején az alapsztori lényege még ugyanaz. :) Viszont már kicsit utánaolvastam, és lesz benne valami cirkuszos történetszál is, olyan szereplővel aki később a Phantomhive birtokra is megy meg ilyenek, szóval sokkal másabb.
Bocsi a hosszú kommentért és ha hülyeséget írtam volna... ><"
Röviden: a manga 1000 jobb!
Az anime mx. annyival jobb, hogy látod színesbe a szereplőket, pont. Nem azért mondom, érdemes megnézni az animét is, de a manga és anime között ég és föld a különbség. Sebastian tök jó fej a mangába, míg az animében egy .... Ciel meg olyan amilyen okos, aranyos, "rendes", "kedves" , "őszinte" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!