Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen eltérések vannak a...

Milyen eltérések vannak a Kuroshitsuji manga és anime között?

Figyelt kérdés
Már végignéztem az animét, és azon gondolkodtam, hogy érdemes lenne-e elolvasni a mangát is. Arra lennék kíváncsi hogy az anime pontosan követi-e a manga cselekményét, illetve hogy a manga folytatódik-e még az anime vége után.

2012. júl. 2. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

És is végignéztem az animét (special-ökkel és mindennel együtt :D), és belekezdtem a mangába is. Igaz, még csak 5 fejezetet olvastam el, mert a többit egyszerűen nem engedi letölteni, de már ebből is meglátszik, hogy nem volt mangahű az anime... A mangából például kimarad Sebas-chan olasz üzletember sütése is, ugyanakkor bemutatja a drága Sebby-nk egy napját, de a történet elején az alapsztori lényege még ugyanaz. :) Viszont már kicsit utánaolvastam, és lesz benne valami cirkuszos történetszál is, olyan szereplővel aki később a Phantomhive birtokra is megy meg ilyenek, szóval sokkal másabb.

Bocsi a hosszú kommentért és ha hülyeséget írtam volna... ><"

2012. júl. 5. 18:22
 2/4 anonim válasza:
Én is végignéztem már az animét (két évadot, ova-kat, mindent), és barátnőm unszolásának hála elkezdtem a mangát. Elejétől kezdtem, persze pár részt átugrottam, de egy idő után teljesen más szálakon fut a történet. Van egy cirkuszos rész benne, ami valami hihetetlen jó szerintem, meg úgy a szereplők személyiségét is jobban megmutatja. Lehet látni mosolyogni, és elpirulni Cielt, megláthatjuk Lizzy igazi énjét, stb. :D Megéri olvasni (pár nap után már a hatvanadik fejezetet olvastam)
2012. júl. 19. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mangahű az anime, kb az elő 2 rész egyezik a manga elejével, a többi teljesen más!!!!
2012. szept. 22. 16:07
 4/4 Saver válasza:

Röviden: a manga 1000 jobb!

Az anime mx. annyival jobb, hogy látod színesbe a szereplőket, pont. Nem azért mondom, érdemes megnézni az animét is, de a manga és anime között ég és föld a különbség. Sebastian tök jó fej a mangába, míg az animében egy .... Ciel meg olyan amilyen okos, aranyos, "rendes", "kedves" , "őszinte" :D

2013. nov. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!