Tudtok ilyen fajta anime (-t) mondani?
Olyanra gondoltam aminek a kategoriája:ecchi,hentai(kicsit legyen szexuális, magyarul a perverz mese :>),akár olyan is jo ami érdekes(példánál felhozom mihez hasonlo),legyen benne olyan hogy szerelmi 3szög vagy többszög :),varázslos is lehet akár suliba simaemberek vámpiros vagy zombis...
Mondok példákat(nem feltétlenül ilyenek hanem csak hasonloakat):high school of the dead,kampfer,high school dxd,rosario to vampire,(érdekesre példa:hyouka,sankareavandread)
ecchi és hentai teljsen más,a hentai az CSAK szexuális.
amúgy a high school of the deadot akartam mondani,de látom sajnos azt már ismered :(
Az elfen lied.
Szerelmi 3szög van benne, kicsit hentai is, bár egy kicsit nehéz felfogni, hogy mi van benne, meg egy kicsit-nagyon brutális.
nem kell kioktatni:)
elöször is értettük, jah és nem zavar ha hentai csak jo története legyen :)
ment a pipa 1.2-re a 3. eléggé idegesit szal inknemadok semmit:)
Nekem aztán tök mind1, hogy mi féle-fajta az az anime.
Nekem tetszett én csak ajánlottam.
onegai teacher,
onegai twins,
seitokai yakuindomo,
ichigo100%,
paradise kiss,
futari ecchi,
panty and stocking,
akane iro ni somaru saka,
love hina,
seitokai no ichizon
Hát ebben van vegyesen mindenféle, nagyobb rész ecchi elemekkel. nézz utánuk, hátha valamelyik megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!